Η κωμωδία «Ο Επικήδειος» του Ιάκωβου Καμπανέλλη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Η κωμωδία «Ο Επικήδειος» του Ιάκωβου Καμπανέλλη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Την Τετάρτη 8 Μαϊου, η Θεατρική Ομάδα Συντεταγμένη παρουσιάζει τον Μιχαήλ Δουκάκη στην ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Ο Επικήδειος».

Μετά την επιτυχή της πορεία στην Αθήνα, το Λος Άντζελες, και την Νέα Υόρκη, η ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Ο Επικήδειος», έρχεται στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης. Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 και ώρα 8 μ.μ. Είσοδος με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά. Το 50% των εσόδων θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λέσβου.

Η παράσταση αυτή ταξιδεύει ανά τον κόσμο για δεύτερη χρόνια και έτυχε standing ovations στο Λος Άντζελες καθώς και sold-out βραδιές στην Νέα Υόρκη και στην Αθήνα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Τατιάνα Σκανάτοβιτς. Τα φώτα και την μουσική επιμέλεια ο Βαγγέλης Σαγρής. Πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Μιχαήλ Δουκάκης, ο οποίος για τις ανάγκες του έργου μεταμορφώνεται σε 83άχρονο συγγραφέα.

Υπόθεση 

Ένας ηλικιωμένος συγγραφέας, γυρνώντας από την κηδεία ενός καταξιωμένου συναδέλφου του και αγωνιώντας για τη δική του καταξίωση έστω και μετά θάνατον, τηλεφωνεί στον φίλο του και συνάδελφό του προσπαθώντας να τον πείσει να γράψουν τον Επικήδειο τους, ο ένας του άλλου…

Διάρκεια παράστασης: 

75 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Ώρα έναρξης:

8 μ.μ.

Facebook event:

https://www.facebook.com/share/E9dK42Q4TftZFuvf/?mibextid=9l3rBW

Σκηνοθεσία: Τατιάνα Σκανάτοβιτς
Ερμηνεία: Μιχαήλ Δουκάκης
Διάρκεια: 80’
Φώτα: Βαγγέλης Σαγρής, Δημήτρης Νίκκας
Μουσική επιμέλεια: Βαγγέλης Σαγρής
Video/audio editing: Άντυ Δήμα

Είσοδος με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά, οπου το 50% των εσόδων θα δοθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λέσβου.

 

To top