Χωρίς νικητή ο πρώτος τελικός στην Ατσική

Χωρίς νικητή ο πρώτος τελικός στην Ατσική

Χωρίς νικητή 2-2 τελείωσε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Ατσικής ο πρώτος τελικός Ηρακλή – Αιγέα για την ανάδειξη του υπερ.-πρωταθλητή στον νομό μας με τις δύο ομάδες να δίνουν ραντεβού την ερχόμενη Παρασκευή αυτή την φορά στο Πλωμάρι.

Αρκετά καλό το παιχνίδι καμία ομάδα δεν ήθελε να χάσει με το σκορ στο τέλος να κρίνεται δίκαιο βάσει και των ευκαιριών που δημιούργησαν . Ο Αιγέας προηγήθηκε με γκολ του Παράσχου Πρωτούλη στο 10′ όμως ο Τζάτζαλος ισοφάρισε για λογαριασμό του Ηρακλή στο 40′ με σουτ από κοντά.

Ο γηπεδούχος πήρε το προβάδισμα με 2-1 στο 53′ με πέναλτι που κτύπησε ο Μουρατίδης όμως με νέο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Κουκούλας στο 60′ (το πήρε ο Κλούρας ) ο Παράσχος Πρωτούλης έστειλε την μπάλα πάνω στον γκολκίπερ του Ηρακλή ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο επερχόμενος Ψάνης από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 2-2 που έμελλε να διατηρηθεί μέχρι το τέλος. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του γκολκίπερ Λευτέρη Ζαχαρή απο πλευράς Αιγέα που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο απο τον Γεωργιάδη και ακολούθως πήγε για εξετάσεις στο νοσοκομείο.

To top