Επέστρεψαν μετ’ εμποδίων στο σχολείο οι μαθητές της Άγρας – Έντονη η δυσοσμία αποχώρησαν πολλά παιδιά

Επέστρεψαν μετ’ εμποδίων στο σχολείο οι μαθητές της Άγρας – Έντονη η δυσοσμία αποχώρησαν πολλά παιδιά

Έντονη παραμένει η δυσοσμία λόγω της διαρροής πετρελαίου στο Δημοτικό σχολείο Άγρας, όπου μια εβδομάδα μετά τη  διακοπή λειτουργίας του σχολείου οι μαθητές και οι μαθήτριες επέστρεψαν σήμερα Τρίτη στο σχολείο με τα προβλήματα όμως να παραμένουν και πολλούς γονείς να διαμαρτύρονται. Συγκεκριμένα το πρωί πολλοί ήταν οι γονείς που πήγαν τα παιδιά στο σχολείο και μόλις διαπίστωσαν ότι οι αναθυμιάσεις παραμένουν έντονες στους χώρους, πήραν πίσω τα παιδιά χωρίς να τα αφήσουν στο σχολείο. Επίσης 5 παιδιά σύμφωνα με πληροφορίες αποχώρησαν από το σχολείο καθώς ένιωσαν αδιαθεσία. 

Μια μητέρα η κα. Μυρσίνη Σαχτούρη δήλωσε στον Αίολο «Δεν ήρθε ποτέ το υγειονομικό για να ελέγξει την κατάσταση στο σχολείο . Η κόρη μου έκανε δυο φορές εμετό και ζαλιζόταν την πήρα από το σχολείο στη μέση του ωραρίου γιατί το παιδί δεν αισθανόταν καλά, και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει αν δεν βρεθεί λύση».

Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εφοδιασμού της δεξαμενής του σχολείου με πετρέλαιο πριν από μια εβδομάδα, η δεξαμενή λόγω παλαιότητας τρύπησε και 2.500 λίτρα πετρελαίου πλημμύρισαν το λεβητοστάσιο του σχολείου. Έγιναν εργασίες άντλησης του πετρελαίου ενώ συνεργείο καθάρισε τους χώρους όμως και πάλι το πρόβλημα της δυσοσμίας παραμένει έντονο.

To top