Στρατής Κυρατζής στο «Επίκεντρο»: «Kεντρικά η ΝΔ δεν αφουγκράζεται τις τοπικές οργανώσεις»

Στρατής Κυρατζής στο «Επίκεντρο»: «Kεντρικά η ΝΔ δεν αφουγκράζεται τις τοπικές οργανώσεις»

Για τις προτεραιότητες σε οδικά έργα που ήδη έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και τις ενέργειες που γίνονται προκειμένου να απεμπλακούν από τα γραφειοκρατικά προβλήματα και να προχωρήσουν μίλησε στην εκπομπή «Επίκεντρο» ο Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Έργων Στρατής Κυρατζής.  Αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της προσέγγισης με τον Κώστα Μουτζούρη στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές και μιλάει ανοιχτά για τους όρους που έθεσε προκειμένου να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιό του. Υπογραμμίζει επίσης ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα πρέπει να παρεμβαίνουν τα κόμματα.

Ο κ. Κυρατζής μίλησε για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου καθώς επί πολλά χρόνια  είναι στέλεχος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκαλοχωρίου  και τόνισε ότι θα πρέπει να μειωθεί το κόστος παραγωγής, προκειμένου ν’ αντέξουν αγρότες και κτηνοτρόφοι τις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της ακρίβειας της ενεργειακής κρίσης και της κλιματικής αλλαγής. Αναφέρθηκε επίσης και στη ΝΔ της οποίας υπήρξε Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και υπογράμμισε ότι θα πρέπει να επαναδραστηριοποιηθούν οι κομματικές οργανώσεις και κυρίως να εισακούγονται από τα κεντρικά του κόμματος καθώς τα τελευταία χρόνια αυτό δεν συμβαίνει με αποτέλεσμα σε τοπικό επίπεδο να εμφανίζονται τριβές και δυσαρέσκειες «και να μην γίνονται σωστές επιλογές στις αυτοδιοικητικές εκλογές». Για την υποψηφιότητα Στεφανή αναφέρει ότι «ήξερα ότι δεν θα βγει γι’ αυτό επέλεξα ένα ψηφοδέλτιο που θα μου έδινε την ευκαιρία να βοηθήσω τον τόπο».

Όσο αφορά την υποψηφιότητα Μαλέλη για την Περιφέρεια- την οποία είχε στηρίξει ανοιχτά- είπε ότι βρέθηκε στο πλευρό του λόγω της στενής φιλίας τους από παιδιά ενώ για την επιλογή του να κάνει αποσύρει την υποψηφιότητά του τονίζει ότι σεβάστηκε την προσωπική του  επιλογή.

To top