Βέρρος για ΔΕΔΑΠΑΛ: «Η εταιρία δε μπορεί να συνεχίσει με μη αποδεκτή διοίκηση»

Βέρρος για ΔΕΔΑΠΑΛ: «Η εταιρία δε μπορεί να συνεχίσει με μη αποδεκτή διοίκηση»

«Προβληματική» χαρακτηρίζει – σε ανακοίνωσή του – ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την διοίκηση της ΔΕΔΑΠΑΛ Α.Ε. από την αρχή του έτους ενώ τονίζει πως «δεδομένου ότι στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου, οι δημότες της Λέσβου εξέλεξαν νέες δημοτικές αρχές, θεωρούμε ότι δεν μπορεί η εταιρία να συνεχίσει με μη αποδεκτή διοίκηση από τον ισχυρότερο εταίρο της, τον Δήμο Μυτιλήνης». Ο κ. Βέρρος ζητά την άμεση αντικατάσταση της διοίκησης της ΔΕΔΑΠΑΛ ΑΕ και καλεί τα τρία μέλη-εκπροσώπους του Δήμου Δυτικής Λέσβου, να παραιτηθούν άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρακολουθώντας από την αρχή του έτους την προβληματική –ομολογουμένως- κατάσταση που επικρατεί στην διοίκηση της ΔΕΔΑΠΑΛ Α.Ε. και δεδομένου ότι στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου, οι δημότες της Λέσβου εξέλεξαν νέες δημοτικές αρχές, θεωρούμε ότι δεν μπορεί η εταιρία να συνεχίσει με μη αποδεκτή διοίκηση από τον ισχυρότερο εταίρο της, τον Δήμο Μυτιλήνης.

Ως εκ τούτου, ως δημοτική αρχή, ζητούμε την άμεση αντικατάσταση της διοίκησης της ΔΕΔΑΠΑΛ ΑΕ και προς αυτήν την κατεύθυνση καλούμε τα τρία μέλη-εκπροσώπους του Δήμου Δυτικής Λέσβου, να παραιτηθούν άμεσα.

To top