Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ΝΟΜ

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ΝΟΜ

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Mythical Coast η καθιερωμένη, κοπή της πίτας του ΝΟΜ με την ανάλογη ανασκόπηση της χρονιάς και την βράβευση αθλητών και υποστηρικτών του Ομίλου.

Η εκδήλωση είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή από αθλητές, γονείς και φίλους του αθλήματος και την τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Χριστόφας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Κοινωνικής Μέριμνας κ. Μιχαήλ – Άνθιμος Δήσσος.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΜ κ. Τάσος Μπαλής αφού έκανε μια σύντομη ανασκόπηση των πεπραγμένων του ΔΣ ανέδειξε για άλλη μια φορά το ιστορικό όραμα του ΝΟΜ το οποίο προκύπτει πλέον και από εφημερίδα του 1947, για αναβάθμιση της περιοχής και ανάδειξη του Ναυταθλητισμού σε μια πόλη με τόσες επιτυχίες. «Είναι η ευκαιρία τώρα που η Αθλήτρια του ΝΟΜ Μηλένα Κοντού αναγνωρίζεται σε Παγκόσμιο επίπεδο να κάνουμε και εμείς την υπέρβαση ως τοπική κοινωνία».

Κατόπιν απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ Χριστόφας, αναγνωρίζοντας το μεγάλο έργο του ΝΟΜ τα τελευταία χρόνια και ειδικά τις επιδόσεις της Μηλένας και όλης της ομάδας. Ήταν ήδη ενήμερος για τα θέματα που αφορούν στον όμιλο, για τις δυσκολίες μετακίνησης των αθλητών αλλά και για το πρόστιμο που έχει επιβληθεί στον ΝΟΜ. Είχε καλέσει άλλωστε στο γραφείο του προ ημερών το ΔΣ του ΝΟΜ δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του. Υποσχέθηκε ότι θα διερευνήσει την δυνατότητα ένταξης ενός μεγάλου έργου που να αφορά στην ανάπλαση της περιοχής και την υποστήριξη του Ναυταθλητισμού. Ένα έργο προς όφελος των δημοτών και του ομίλου, και δεσμεύτηκε να κάνει ο,τι είναι δυνατό προκειμένου να στηρίξει τον σύλλογο. Τέλος έδωσε συγχαρητήρια και θερμές ευχές σε αθλητές, γονείς και προπονητές

To top