Με συγκίνηση ο αποχαιρετισμός του διοικητή της Πυροσβεστικής

Με συγκίνηση ο αποχαιρετισμός του διοικητή της Πυροσβεστικής

Τον απερχόμενο διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Λέσβου Πύραρχο Χρήστο Σάσσαρη, αποχαιρέτισαν τα στελέχη της Πυροσβεστικής σε μια εκδήλωση που οργανώθηκε  το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων κ. Γιώργος Ντίνος μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια για τον πρώην Διοικητή, ενώ εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά και ο κ. Σάσσαρης αποχαιρέτησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάσθηκε τον έναν χρόνο παραμονής του στο τιμόνι της διοίκησης της πυροσβεστικής. «Ο διοικητής φρόντισε πάνω από όλα τον απλό πυροσβέστη. Κατάφερε και μπήκε στα σπίτια όλων μας, στις οικογένειές μας, μπήκε στα σπίτια των πολιτών της Λέσβου. Όλος ο κόσμος έχει να πει ένα καλό λόγο για τον Διοικητή» είπε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων.

Με τη σειρά του ο απερχόμενος Διοικητής εξομολογήθηκε ότι όταν βγήκε η μετάθεση για τη Λέσβο δεν ήθελε να αφήσει τον Πειραιά ούτε ο ίδιος ούτε η οικογένειά του. «Ήρθα σε αυτό το ευλογημένο μέρος και  αγάπησα τόσο πολύ αυτό το νησί. Θα είναι το νησί μου» είπε με δάκρυα στα μάτια ο κ. Σάσσαρης ενώ ανέφερε έναν προς ένα τα ονομαστικά τα  στελέχη και τους συνεργάτες του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης. «Στη Λέσβο έμαθα δυο μεγάλες λέξεις:  ενσυναίσθηση και ευλογία. Αυτές οι λέξεις εκπροσωπούν τους πυροσβέστες μας και τον τόπο αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά

To top