Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου « ο Μωριάς» έκοψε την πίτα του

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου « ο Μωριάς» έκοψε την πίτα του

Μέσα σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα ο Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου « ο Μωριάς» έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο Κάτω Τρίτος Λέσβου.
Την Βασιλόπιτα του Συλλόγου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ. κ. Ιάκωβος παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων.
Πιο αναλυτικά, το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του Συλλόγου αφιερωμένο στην Μεταμόρφωση του Κυρίου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ.κ. Ιακώβου και παρουσία πολλών μελών του Συλλόγου μας. Μετά τη Θεία Λειτουργία στην αίθουσα του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο ο οποίος ευχήθηκε στην πρόεδρο και στα μέλη του Συλλόγου να έχουν μια ευλογημένη και δημιουργική χρονιά και ο νέος χρόνος να φέρει στο Σύλλογο πολλές δράσεις και εκδηλώσεις.
Στη συνέχεια η πρόεδρος του Συλλόγου αφού ευχαρίστησε τους εκλεκτούς καλεσμένους, αναφέρθηκε στο έργο και στα πεπραγμένα του Συλλόγου για το χρόνο που πέρασε, έκοψε την Βασιλόπιτα και όλο το διοικητικό συμβούλιο πρόσφερε καφέ και κεράσματα στους προσκεκλημένους.

To top