Ο Δήμαρχος Δυτικής Λεσβου στην κοπή πίτας του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λεσβου στην κοπή πίτας του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας

Στον απολογισμό του έτους και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου παρευρέθηκε  χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος μεταξύ πολλών εκπροσώπων τοπικών αρχών καθώς και του τέως Υπουργού Νίκου Σηφουνάκη.

Παρόντες, εκπροσωπώντας το Δήμο και ο Αντιδήμαρχος Ιορδάνης Ιορδάνου και ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Ελευθέριου.
Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του χαρακτήρισε το Μουσείο Σιγρίου «σημείο αναφοράς» για τον τόπο, σημειώνοντας ότι φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυσή του. Στον χαιρετισμό του δε, ανέδειξε τον οραματιστή του Μουσείου, Νίκο Σηφουνάκη που ήταν παρών στην εκδήλωση, μιλώντας και για τον Διευθυντή του Μουσείου Καθηγητή Νικόλαο Ζούρο:
«Ο Νίκος Ζούρος, με το πάθος και τη δέσμευσή του στο εγχείρημα αυτό, εξασφάλισε τη μεγάλη επιτυχία και τη διαρκή ανάπτυξη του πολύτιμου αυτού θεσμού που ενώνει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Ενός θεσμού, που διαχειρίζεται και αναδεικνύει συνεχώς και την προστατευόμενη περιοχή του Απολιθωμένου Δάσους μας που είναι κομμάτι του Παγκοσμίου Δικτύου Γεωπάρκων της UNESCO και προβάλλει τη Λέσβο στα πέρατα του κόσμου».
To top