Υπεγράφη σήμερα η μελέτη προστασίας και οδικής ασφάλειας των επαρχιακών οδών Θερμής-Ευρειακής

Υπεγράφη σήμερα η μελέτη προστασίας και οδικής ασφάλειας των επαρχιακών οδών Θερμής-Ευρειακής

Τη σύμβαση για την εκπόνηση της ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΩΝ ΘΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑΚΗΣ, υπέγραψε σήμερα Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Λέσβου Κώστα Αρώνη και του Προέδρου Παλαιοκήπου Στρατή Καραβασίλη.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Προχωράμε την μελέτη για τον σχεδιασμό των αναγκαίων λιμενικών έργων προστασίας και οδικής ασφάλειας σε τμήματα των παραλιακών οδών Θερμής και Ευρειακής, που κατακλύζονται από θαλάσσια φερτά υλικά λόγω του έντονου κυματισμού και των ανέμων. Είναι ένα ζήτημα που απασχολεί κατοίκους και επισκέπτες των δυο περιοχών πολλά χρόνια και είναι  κυρίως θέμα ασφάλειας των διερχομένων».

Ο Πρόεδρος Παλαιοκήπου δήλωσε:

«Μετά την υπογραφή της σύμβασης για την ανάπλαση στο λιμανάκι της Ευρειακής,  ο Περιφερειάρχης προχωρά και το σημαντικό θέμα της προστασίας της παραλιακής οδού Ευρειακής – Περάματος, ένας  δρόμος από όπου διέρχονται δεκάδες οχήματα καθημερινά και οι κίνδυνοι  ατυχημάτων είναι μεγάλοι λόγω των φερτών υλικών που βγαίνουν από την θάλασσα. Το ενδιαφέρον που δείχνει ο Περιφερειάρχης για την Γέρα και την περιοχή μας είναι πρωτόγνωρο, προχωρώντας στην επίλυση ζητημάτων που μας απασχολούν επί δεκαετίες  και τον ευχαριστούμε θερμά».

 

To top