Μόλυβος: Ετοιμάζεται το 9ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Μόλυβος: Ετοιμάζεται το 9ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Ακόμη μία διοργάνωση θεσμό, που χρόνο με τον χρόνο δυναμώνει και κερδίζει τις καρδιές όλων, ετοιμάζει ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου. Το 9ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Μολύβου, ένα παιχνίδι που μέσα από αυτό μαθαίνουμε να συνεργαζόμαστε, να αγαπάμε, να κυνηγάμε, θα ζωντανέψει και πάλι στο Μόλυβο από τις στις 8 έως και τις  10 Μαρτίου 2024.

Τα μαρτυρικά χρόνια στο χωριό συνεχίζονται… Βιοπραγίες, κλοπές, δολοφονίες, εκβιασμοί.

Τι και αν ο δρόμος ίσιωσε κάποια στιγμή!!!

Το παρελθόν στοιχειώνει και τα λεφτά είναι πολλά guys, είπε η Σενιορίτα σε όλη την παρέα.

Πρέπει να επιστρέψουμε…

Βουρίιιιι!!! Θα μας μπαγλαρώσουν πάλι, φώναξε η Δόνα Κωσταντίν, βάφοντας τα νύχια της μαύρα… και το βλέμμα όλων έπεσε στο πρόσφατο άρθρο τοπικής εφημερίδας, όπου στην σελίδα του αστυνομικού ρεπορτάζ πόζαραν οι φωτογραφίες τους.

Επικηρυγμένοι!

Πάλι;

Ένα σατανικό γέλιο γέμισε το δωμάτιο και ο ήχος του κινητού, τους έκανε όλους να σωπάσουν.

Εδώ mafiocats …«τα παπούτσια Prada» είναι έτοιμα για αποστολή. Συνάντηση στο γνωστό μέρος.

Προσοχή!!! Οργανωμένα μέλη της ομάδας FBIM( Foveri Batsi in Molyvos) έχουν εγκατασταθεί στο χωριό με σκοπό την εξόντωση μας.

Τικ – Τοκ Τικ – Τοκ άμεση δράση!!!

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ανακοινώνει το 9ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Μολύβου που θα γίνει στις 8 & 10 Μαρτίου 2024.

Ο Μόλυβος και η ευρύτερη περιοχή προσφέρει ξανά φέτος την ευκαιρία να ζήσετε ακόμη μία διοργάνωση θεσμό, που χρόνο με τον χρόνο δυναμώνει και κερδίζει τις καρδιές όλων. Ένα παιχνίδι που μέσα από αυτό μαθαίνουμε να συνεργαζόμαστε, να αγαπάμε, να κυνηγάμε! Αυτός είναι ο «θησαυρός» όλα αυτά τα χρόνια για εμάς.

 

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει την Παρασκευή το βράδυ 08/03/2024, στις 20:00, στο Πολυχώρο Πολιτισμού «Δεσμός», με ένα ξέφρενο πάρτι μασκέ και θέμα τι άλλο από τους:

FBIM (Foveri Batsi in Molyvos)

Παράλληλα θα γίνει η ψηφοφορία για την επιλογή από τις ομάδες του καλύτερου video spot.

Την Κυριακή, 10 Μαρτίου, στις 10:00 π.μ. η διοργάνωση θα συνεχιστεί με το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, με κέφι, αποκριάτικη διάθεση, αλλά και πάθος για τη νίκη. Απαραίτητα εφόδια είναι το χαμόγελο, η ευρηματικότητα, η γρήγορη αντίληψη, η πονηριά, η ομαδικότητα και η ευγενής άμυλα!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Οργανώστε σωστά την ομάδα σας και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Τις πληροφορίες για τους κανονισμούς και τους όρους συμμετοχής θα τις βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://bit.ly/3Sbigb4 , καθώς επίσης και από την σελίδα του κυνηγιού στο Facebook: https://www.facebook.com/molyvostreasurehunt/

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, από τη Δευτέρα 26/02/2024 ως την Τετάρτη 06/03/2024, τις εργάσιμες ημέρες από τις 10:00 – 14:00. Οι πληροφορίες μπορούν να σας δοθούν εγγράφως και ηλεκτρονικά από τα γραφεία του Φορέα.

Τηλ.: 22530 71990

Email: visitmolyvos@gmail.com

Σας προσκαλούμε όλους, είτε ως παίχτες είτε ως θεατές, να διασκεδάστε μαζί μας στο διήμερο αυτού του υπέροχου θεσμού στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων της περιοχής μας.

To top