Πράξη αγάπης από την ΙΡΑ Λέσβου στη ΣΥΝ-εξέλιξη

Πράξη αγάπης από την ΙΡΑ Λέσβου στη ΣΥΝ-εξέλιξη

Ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε έπειτα από την έκδοση και πώληση του βιβλίου της κας Κλεονίκης Μαρμάρου «Ελάτε να παίξουμε», με πρωτοβουλία της ΙΡΑ Λέσβου, δόθηκε στο Σύλλογο γονέων και φίλων ανθρώπων με αυτισμό «ΣΥΝ-εξέλιξη» την παραμονή των Χριστουγέννων.

Πιο συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 2022 στα Τσαμάκια, παρουσιάστηκαν με βιωματικό τρόπο σε παιδιά του συλλόγου ΣΥΝ-εξέλιξη παραδοσιακά παιχνίδια, με την καθοδήγηση της κας Κλεονίκης Μαρμάρου, συγγραφέως του βιβλίου «Ελάτε να παίξουμε» . Το βιβλίο αυτό εξέδωσε η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA Lesvos), με σκοπό να ενισχύσει οικονομικά τη ΣΥΝ-εξέλιξη. Έτσι, έπειτα από συνεχείς άοκνες προσπάθειες η IPA κατάφερε να συγκεντρώσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο δόθηκε στην πρόεδρο του συλλόγου, κα Αναστασία Σκούρτσου- Αναγνώστου, κατά την διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής της IPA στις 23 Δεκεμβρίου 2023.

Έπειτα από αυτή τη σημαντική πράξη αγάπης το ΔΣ της ΣΥΝ-εξέλιξης ανακοίνωσε με γραπτή δήλωσή του:

«Η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA Lesvos) έχει αναπτύξει μια εξαιρετική και διαχρονική συνεργασία με τη ΣΥΝ-εξέλιξη. Προσκαλεί πάντα τα μέλη του συλλόγου σε εκδηλώσεις- δράσεις της και μας στηρίζει αντίστοιχα στις δικές μας δράσεις. Η ΣΥΝ-εξέλιξη ευχαριστεί από καρδιάς την Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό της κ.Πολυχρόνη Κανιμά για την αξιέπαινη πράξη τους, που γεννά αισιοδοξία και ελπίδα για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας.»

To top