Συνελήφθη 19χρονος με δυο κιλά χασίς στη Μυτιλήνη

Συνελήφθη 19χρονος με δυο κιλά χασίς στη Μυτιλήνη

Ένα δέμα με δυο κιλά χασίς   παρέλαβε  19χρονος στη Μυτιλήνη και συνελήφθη από στελέχη του λιμενικού και της αστυνομίας που παρακολουθούσαν από την προηγούμενη μέρα το δέμα που είχε φθάσει με πλοίο της γραμμής.

Το «ύποπτο» δέμα είχε εντοπισθεί μια μέρα πριν κατά την άφιξη πλοίου της γραμμής  από Πειραιά και μετά από ένδειξη του  αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., και  τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση. Στις 19 Δεκεμβρίου  ο 19χρονος πήγε να παραλάβει το δέμα  και ακινητοποιήθηκε από τους λιμενικούς σε συνεργασία με προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου. Μετά από έλεγχο στο δέμα βρέθηκαν  δύο πλαστικές ανισοβαρείς συσκευασίες με  φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 2 κιλών και 73 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν:

-.δύο πλαστικές συσκευασίες και ένα πλαστικό κουτί που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 8,25 γραμμαρίων,
-.μία χάρτινη συσκευασία περιέχουσα λευκή συμπαγή ουσία άγνωστης σύνθεσης, βάρους 4,48 γραμμαρίων,
– τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας,
– τρεις ζυγαριές ακριβείας.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, και το χρηματικό ποσό των 635 ευρώ.
To top