Εκδήλωση για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Εκδήλωση  για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Ενημερωτική εκδήλωση  με αφορμή την ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, διοργανώνει το Δημοτικό Σχολείο Κεραμίου το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, 7 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο του ΕΠΑ.Λ. Καλλονής, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει:

• Εισήγηση από την Έλενα Καραγεωργίου, κλινική και κοινωνική ψυχολόγο, ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέα, συνεργάτιδα με τον Κέντρο Πρόληψης “Πνοή” και τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, ερωτήσεις κι απαντήσεις.

• “Φωνές”: θεατρική δράση, σύντομης διάρκειας, σε καλλιτεχνική επιμέλεια Χριστόδουλου Χατζηιωάννου. Παίζουν οι κυρίες, μέλη του Θεατρικού Τμήματος του Ε.Θ.Ο.Κ., Μαρία Ανδρουλάκη και Δέσποινα Λειβαδιώτη.

• Τέλος, θα προβληθεί για πρώτη φορά το νέο ενημερωτικό μήνυμα του Δημοτικού Σχολείου Κεραμίου που βιντεοσκοπήθηκε την Πέμπτη 23 και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο Κεράμι και την Καλλονή από τον κ. Γιώργο Κοντό, που επιμελήθηκε και το μοντάζ. Συμμετέχουν 16 γυναίκες που ζουν κι εργάζονται στην Καλλονή και στέλνουν το δικό τους μήνυμα, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών.

Να σημειώσουμε πως τη φωτογραφία της αφίσας επιμελήθηκε ο κ. Νικηφόρος Λεγάκης και τη γενική εμψύχωση της δράσης είχε ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Κεραμίου, κ. Χριστόδουλος Χατζηιωάννου.

 

To top