Διάκριση του Δημοτικού Σχολείου Μόριας στο διαγωνισμό BeActive

Διάκριση του Δημοτικού Σχολείου Μόριας στο διαγωνισμό BeActive

Στην κατηγορία καλύτερου βίντεο διακρίθηκε το Δημοτικό σχολείο Μόριας στο διαγωνισμό που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος BeActive.

To βίντεο που είχε τον περιορισμό της διάρκειας 1 λεπτού, καταγράφει την ενθουσιώδη συμμετοχή του σχολείου στην Πανελλαδική Σχολική Σκυταλοδρομία που έλαβε χώρα την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού. Το θέμα της σκυταλοδρομίας ήταν “Τρέχω για το ΕΥ” και συμμετείχαν 464 σχολεία https://beactive.hoa.org.gr.

Οι μαθητές και οι μαθήτριές όλων των τάξεων, από την Α΄ μέχρι την Στ’ τάξη, μετέφεραν τη χειροποίητη Ολυμπιακή δάδα μας από το Ρωμαϊκό υδραγωγείο της Μόριας, ένα από τα σημαντικότερα τεχνικά έργα της αρχαιότητας, έως το σχολείο μας, συμβολίζοντας τη σημασία της Υγείας και του Αθλητισμού, της Παιδείας και του Πολιτισμού για το ΕΥ ζην.

Η τελική κατάταξη- 1ο-2ο ή 3ο βραβείο- θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβεύσεων η οποία θα πραγματοποιηθεί από Έλληνες Ολυμπιονίκες την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12:00.

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στο YouTube: https://youtu.be/Gk3uZNPhntc?si=S4noW5reB26siRJb

To top