Στάση εργασίας στις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Λέσβου για τo νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Στάση εργασίας στις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Λέσβου για τo νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι του Επιμελητηρίου Λέσβου από τις  από 11:00 έως 15:00 για το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Επιμελητήριο , ως φορέας εκπροσώπησης των επιχειρήσεων καταδικάζει την φορολόγηση των επιχειρήσεων με οριζόντιο τρόπο επιβολής μέτρων για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής προϋποθέτει έναν ουσιαστικό διάλογο μεταξύ όλων των φορέων με στόχο ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, που θα λαμβάνει υπόψη του τις πραγματικές συνθήκες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και τις ιδιαιτερότητες κάθε επαγγέλματος και θα έχει ως βάση τη συνεισφορά εκάστου ανάλογα με τις δυνάμεις του.

Η Πολιτεία, διαθέτει τα κατάλληλα μέσα και εργαλεία που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση ενός δίκαιου και αποτελεσματικού φορολογικού συστήματος.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λέσβου, στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των μελών του φορέα, Επαγγελματιών και Επαγγελματικών και Συνδικαλιστικών Οργάνων, ζητώντας από την Κυβέρνηση την απόσυρση του επίμαχου Φορολογικού Νομοσχεδίου, και ως έμπρακτη εκδήλωση στήριξης στα αιτήματα αυτά συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου 2023, ανακοινώνοντας ότι οι Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Λέσβου θα παραμείνουν κλειστές από 11:00 έως 15:00.

To top