Λήμνος: Τρεις κενές θέσεις εκπαιδευτικών στο 3ο νηπιαγωγείο Μύρινας | Αναφορά της επιστολής από βουλευτές του ΚΚΕ

Λήμνος: Τρεις κενές θέσεις εκπαιδευτικών στο 3ο νηπιαγωγείο Μύρινας | Αναφορά της επιστολής από βουλευτές του ΚΚΕ

Την άμεση κάλυψη τριών εκπαιδευτικών στο 3ο νηπιαγωγείο Μύρινας ζητά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου «ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΜΟΣΧΙΔΗΣ», καθώς έχουν περάσει δυόμιση μήνες από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και οι ελλείψεις των εκπαιδευτικών συνεχίζονται.

Αναλυτικά στην επιστολή τους αναφέρουν τα εξής:

«Στο μεγαλύτερο νηπιαγωγείο του νησιού μας, στο 3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας, λείπουν σήμερα μία νηπιαγωγός γενικής αγωγής και μία νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης. Παράλληλα παραμένει κενή μία θέση Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού. Η κυβέρνηση και η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η λεγόμενη αντιδραστική «αξιολόγηση», ας αξιολογήσουν πρώτα τον εαυτό τους καλύπτοντας όλα τα κενά στα σχολεία. Απαιτούμε την κάλυψη όλων των κενών στο 3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας με τον διορισμό μίας νηπιαγωγού γενικής αγωγής, μιας νηπιαγωγού παράλληλης στήριξης και μιας θέσης Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.»

Στο πλευρό του Συλλόγου τάσσονται και οι βουλευτές Κομνηνάκα Μαρία, Δελής Γιάννης, Μανωλάκου Διαμάντω και Συντυχάκης Μανώλης οι οποίοι κατέθεσαν αναφορά την επιστολή.

To top