Το «Book and Art» γιορτάζει τα 10χρόνια του με δυο παρουσιάσεις βιβλίων

Το «Book and Art» γιορτάζει τα 10χρόνια του με δυο  παρουσιάσεις βιβλίων

Το βιβλιοπωλείο «Book and art»  γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του και οργανώνει δυο παρουσιάσεις βιβλίων στις 20 Νοεμβρίου «Τα γράμματα της Αγάπης» του Νικόλα Σμυρνάκη και στις 22 Νοεμβρίου «Το προξενιό της Ιουλίας» του Γιώργου Πολίτη.

Ανεξάρτητα με τα καθιερωμένα Σάββατα στις 12.00  όπου συνεχίζουμε όπως πάντα σταθερά για τους μικρούς μας φίλους προχωράμε για την επόμενη εβδομάδα σε μία σειρά παρουσιάσεων.
Στις 20 Νοεμβρίου στις 19.00 έρχεται στη πόλη μας ο Νικόλας Σμυρνάκης συγγραφέας δημιουργός της φιλοσοφίας του «Ανθρώπου στο ΝηΣί» όπου θα μας παρουσιάσει ένα υπέροχο βιβλίο «Τα γράμματα της Αγάπης», από εκδόσεις Διόπτρα βασισμένο στην αγάπη σε ένα έργο που αποτελείται από λέξεις και σκίτσα για την αγάπη. Για το βιβλίο εκτός από το συγγραφέα θα μιλήσουν η Αφροδίτη Γιαννέλη εκπαιδευτικός και γραμματέας του Συλλόγου Αιμοδοτών Μυτιλήνης καθώς και η Αννίτα Μαντζουράνη, καθηγήτρια κλασικής κιθάρας Μουσικός ΣΥΝ-Εξέλιξης.
Τη Τετάρτη 22 Νοεμβρίου ένα βιβλίο που καθηλώνει με την ιστορία του «Το προξενιό της Ιουλίας», από εκδόσεις Ψυχογιός θα παρουσιαστεί στις 19.00 από τον συγγραφέα του Γιώργο Πολίτη ένα ταξίδι στη μετεμφυλιακή Ελλάδα με ένα ιστορικό πλαίσιο και μία μοναδική πλοκή που έχει στοιχεία με πολύ σασπένς και γεγονότα που διαδέχονται το ένα το άλλο με αμείωτο ρυθμό. Ένα βιβλίο με βαθιά, αληθινά και φιλοσοφημένα νοήματα που συναρπάζει.
To top