Δωρεάν προβολές ταινιών από το ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης

Δωρεάν προβολές ταινιών από το ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης

Το Πολυδύναμο Κέντρο ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης και η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου του ΚΕΘΕΑ διοργανώνουν προβολές ταινιών στα πλαίσια του εορτασμού των τριάντα χρόνων λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, στο οποίο και ανήκουν.

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ σε συνεργασία με τον φοιτητικό σύλλογο του τμήματος κοινωνικής ανθρωπολογίας και ιστορίας «Οδυσσέας Ελύτης» στο αμφιθέατρο ωκεανογραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 6.00μ.μ  με το Σύλλογο Γυναικών Μανταμάδου στην αίθουσα Δημοτικού Σχολείου Μανταμάδου.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Τζούλια Ρόμπερτς πρωταγωνιστεί σε μία τρυφερή και καθηλωτική ταινία για την άνευ όρων αγάπη μιας μητέρας. Ο 19χρονος, εθισμένος στις ουσίες, Ben Burns (Lucas Hedges) επιστρέφει απροσδόκητα στο πατρικό του, την παραμονή των Χριστουγέννων. Η Holly, μητέρα του Ben (Julia Roberts) νοιώθει ανακούφιση, αλλά παράλληλα, ανήσυχη με την κατάσταση υγείας του. Μετά από ένα ταραχώδες 24ωρο, μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, μα η μητρική αγάπη αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, ικανή να νικήσει και να κρατήσει ασφαλή τον Ben.

Οι προβολές που θα πραγματοποιηθούν είναι δωρεάν.

To top