Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης: Συμμετοχή στη συγκέντρωση για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης: Συμμετοχή στη συγκέντρωση για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης θα συμμετάσχει στην 50η επέτειο του Πολυτεχνείου την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στην Πλατεία Σαπφούς στις 19:00

Ακολουθεί η ανακοίνωσή τους:

Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης τιμά την 50η επέτειο του Πολυτεχνείου, καλώντας τις γυναίκες της Λέσβου να δώσουμε μαχητική απάντηση στα βρώμικα ιμπεριαλιστικά σχέδια που σπέρνουν τον πόλεμο, την προσφυγιά και την εκμετάλλευση. Συνεχίζουμε τον αγώνα γιατί δεν ανεχόμαστε να μετατρέπεται η χώρα μας σε ΝΑΤΟϊκό ορμητήριο και οπλοστάσιο, να εμπλέκεται ολοένα και βαθύτερα στα πολεμικά σχέδια ΝΑΤΟ και ΕΕ, να στηρίζει οικονομικά, πολιτικά και στρατιωτικά το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ που κλιμακώνει αυτές τις ημέρες τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα.

50 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, τα μηνύματα των φοιτητών και του ελληνικού λαού είναι επίκαιρα όσο ποτέ και ο αγώνας τους ζητά δικαίωση!

Τιμάμε το Πολυτεχνείο και ανυποχώρητα συνεχίζουμε τον συλλογικό αγώνα μας για την ισοτιμία και τη χειραφέτησή μας, διεκδικώντας ό, τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για μας και τα παιδιά μας, για να ζήσουμε σ’ έναν κόσμο χωρίς πολέμους, φτώχεια και προσφυγιά.

Συμμετέχουμε στην συγκέντρωση που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λέσβου την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στην Πλατεία Σαπφούς στις 19:00.

To top