Επίσκεψη Δημάρχου στο Δημαρχείο Γέρας και έλεγχος έργου της ασφαλτόστρωσης

Επίσκεψη Δημάρχου στο Δημαρχείο Γέρας και έλεγχος έργου της ασφαλτόστρωσης

Στις  13/11/2023, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Γέρας, όπου προήδρευσε σύσκεψης για τα εκκρεμή ζητήματα της ΔΕ Γέρας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Γέρας Παράσχος Μανούσος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοσθένης Χατζηγιάννης και ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών Στρατής Τζιμής.

Στη σύσκεψη αυτή ο κ. Στρατής Τζιμής αναφέρθηκε στην πορεία των παρακάτω έργων, στα περισσότερα των οποίων εκτός της Τεχνικής Υπηρεσίας επέβλεπε και ο τοπικός Αντιδήμαρχος κ. Παράσχος Μανούσος:

1) Ολοκληρώνεται εντός της εβδομάδας η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, στο νεότευκτο Κλειστό – Φουσκωτό Γήπεδο Μπάσκετ, στο Σκόπελο.

2) Ολοκληρώθηκαν οι χωματουργικές εργασίες και γίνονται τεχνικά έργα και τσιμεντόστρωση στο δρόμο Τάρτι- Φαρά (Α’ τμήμα) του όλου έργου: «Τσιμεντόστρωση 4.000μ) – Ασφαλτόστρωση (2.400μ.) του δρόμου Φαρά-Τάρτι-Τσάφι-Λιγονάρι-Τσίλια», Π/Υ 1.385.0000 €.

3) Διαβεβαίωσε, επίσης, ο κ. Τζιμής ότι οι εργασίες της αντικατάστασης της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου (700 τετρ. μέτρων) θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρωθούν, για ευνόητους λόγους που έχουν σχέση με τη λειτουργία του σχολείου, κατά τους θερινούς μήνες. Το έργο έχει συμβασιοποιηθεί πριν από 3 μήνες.

4) Ολοκληρώθηκε η μελέτη ανακατασκευής εκ θεμελίων του Σαπωνοποιείου Περάματος, Π/Υ 358.329 €, και βρίσκεται στη φάση της αδειοδότησης, για να ενταχθεί το όλο έργο από τη νέα Δημοτική Αρχή στο νέο ΕΣΠΑ.

5) Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έ

To top