Διημερίδα υγείας με θέμα «Το Επείγον Υπόθεση Όλων μας» από την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας

Διημερίδα υγείας με θέμα «Το Επείγον Υπόθεση Όλων μας» από την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας διοργανώνει δωρεάν διημερίδα με θέμα «Το Επείγον Υπόθεση Όλων μας», με στόχο να αναδειχθεί η αναγκαιότητα της συμμετοχής της κοινότητας και όλων των λειτουργών υγείας στην επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα. Η Διημερίδα θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του Πανεπιστήμιου Αιγαίου καθώς τελεί υπό την αιγίδα του, από την Παρασκευή 19:00 έως το Σάββατο 17:00.

Η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας [Ε.Ε.Ε.Π.Φ] είναι Επιστημονικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο ιδρύθηκε το 2008, με σκοπό την ενθάρρυνση και προώθηση της θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στο αντικείμενο της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, όλων των υγειονομικών — γιατρών, διασωστών και νοσηλευτών — που απασχολούνται ή με οποιοδήποτε τρόπο δραστηριοποιούνται στο πεδίο της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, αλλά και την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση, δραστηριοποίηση και εκπαίδευση του πληθυσμού σε βασικές αλλά σωτήριες γνώσεις και δεξιότητες για την παροχή βασικής υποστήριξης της ζωής μέσα από τη διοργάνωση διαλέξεων, σεμιναρίων, συνεδρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Στο πέρασμα αυτών των 15 ετών, η Ε.Ε.Ε.Π.Φ κατόρθωσε να αναδειχθεί ως ο βασικός πυλώνας όσον αφορά στην εκπαίδευση της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, έχοντας διοργανώσει εκατοντάδες σεμινάρια και διασφαλίσει την ποιότητα και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μέσω της ίδρυσης τοπικών παραρτημάτων σχεδόν στο σύνολο της επικράτειας έχει δημιουργηθεί ένα δίκτυο έμπειρων και υψηλά καταρτισμένων εκπαιδευτών που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στις τοπικές κοινωνίες.

Συνδιοργάνωση: Ελληνική Εταιρεία Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής | Βοστάνειο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα της ημερίδας: https://eeepf.gr/hands-on-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%bb%ce%ae%ce%bd%ce%b7%cf%82-11-12-11/

 

To top