Ανακαλύψτε την πολυτέλεια με τις Φθινοπωρινές προσφορές του καταστήματος ENTOS στη Μυτιλήνη!

Ανακαλύψτε την πολυτέλεια με τις Φθινοπωρινές προσφορές του καταστήματος ENTOS στη Μυτιλήνη!

Το φθινόπωρο είναι εδώ και μαζί του φέρνει ευκαιρίες για να ανανεώσουμε το σπίτι μας. Και τώρα, το κατάστημα ENTOS στη Μυτιλήνη κάνει την ανανέωση πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ! Από τις 26 έως τις 31 Οκτωβρίου, ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε έναν κόσμο ποιοτικών επίπλων με απίστευτες τιμές.

Καναπέδες γωνία από 499 ευρώ: Οι καναπέδες γωνία από το ENTOS είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε σαλόνι. Και με τιμές που ξεκινούν από 499 ευρώ, η πολυτέλεια γίνεται προσιτή για όλους.

Διπλά Κρεβάτια από 299 ευρώ: Το υπνοδωμάτιό σας είναι ένας χώρος χαλάρωσης και ανανέωσης. Με τα διπλά κρεβάτια από το ENTOS, αυτή η χαλάρωση γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη. Και με τιμές που ξεκινούν από 299 ευρώ, μπορείτε να ανανεώσετε τον ύπνο σας χωρίς να επηρεάσετε τον προϋπολογισμό σας.

Στρώματα από 199 ευρώ: Το μυστικό για έναν καλό ύπνο είναι ένα καλό στρώμα. Τα στρώματα του ENTOS δεν προσφέρουν μόνο άνεση αλλά και υποστήριξη για έναν αναζωογονητικό ύπνο. Και όλα αυτά από μόλις 199 ευρώ!

Καρέκλες από 45 ευρώ και Καρέκλες Γραφείου από 49 ευρώ: Εάν εργάζεστε από το σπίτι, η άνετη καρέκλα είναι απαραίτητη. Και το ENTOS σας φέρνει καρέκλες από 45 ευρώ και καρέκλες γραφείου από 49 ευρώ, για να σας εξασφαλίσει μια άνετη εργασιακή εμπειρία.

Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία για να ανανεώσετε το σπίτι σας με στυλ και ποιότητα, χωρίς να ξοδέψετε περισσότερα από όσα πρέπει. Ελάτε στο κατάστημα ENTOS στη Παγανή έως τις 31 Οκτωβρίου και ανανεώστε τον χώρο σας με τις εκπληκτικές φθινοπωρινές προσφορές. Ανακαλύψτε την πολυτέλεια που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας!

To top