Το 14ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης «υιοθέτησε» το πλημμυρόπληκτο 3ο Νηπιαγωγείο στη Γιάννουλη Λάρισας

Το 14ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης «υιοθέτησε» το πλημμυρόπληκτο 3ο Νηπιαγωγείο στη Γιάννουλη Λάρισας

Το πλημμυρόπληκτο 3ο Νηπιαγωγείο στη Γιαννούλη Λάρισας «υιοθέτησε» το 14ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, η διεύθυνση του 14ου νηπιαγωγείου Μυτιλήνης αφού ήρθε σε επαφή με την προϊσταμένη του 3ου Νηπιαγωγείου Γιάννουλης αγόρασε και έστειλε στο νηπιαγωγείο μια ηλεκτρική κουζίνα για το ολοήμερο τμήμα.

Η διεύθυνση του 14ου νηπιαγωγείου Μυτιλήνης αναφέρει ότι: «Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία αποφάσισαν να «υιοθετήσουν» ένα από τα κλειστά σχολεία και να βοηθήσουν τη γρήγορη επαναλειτουργία του. Έτσι ήρθαν σε επαφή με την προϊσταμένη του 3ου Νηπιαγωγείου Γιάννουλης στις εργατικές κατοικίες. Η κυρία Ειρήνη Αντωνίου ζήτησε από τους γονείς αν είχαν τη δυνατότητα να τους αγοράσουν και να τους στείλουν μία ηλεκτρική κουζίνα για το ολοήμερο τμήμα. Η κουζίνα πληρώθηκε και στάλθηκε από το κατάστημα ηλεκτρικών στη Λάρισα όταν πια το νηπιαγωγείο είχε καθαριστεί από τον δήμο».

Με επιστολή τους, η  διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του 3ου νηπιαγωγείου Γιάννουλης, ευχαρίστησαν  για αυτή τη σημαντική κάλυψη της ανάγκης του σχολείου σημειώνοντας ότι «αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας , στις σημερινές εποχές πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν το μέλλον της χώρας μας, τα παιδιά μας».

To top