Ευθανασία στο αλογάκι που βρέθηκε στον Πολιχνίτο

Ευθανασία στο αλογάκι που βρέθηκε στον Πολιχνίτο

Καρκινώματα σε όλο του το σώμα, έχει το αλογάκι που βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Πολιχνίτο. Όπως αναφέρει η «Κιβωτός» η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη και γι’ αυτό τον λόγο αποφασίστηκε η ευθανασία του.

Η Κιβωτός, στην ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά τις δύο κυρίες που το εντόπισαν, παρέμειναν δίπλα του πέντε ώρες, ενημέρωσαν τη φιλοζωική οργάνωση «και του προσέφεραν στις τελευταίες του στιγμές την αγάπη και το νιάξιμο που του άξιζε, σε αντίθεση με το δίποδο “ιδιοκτήτη” του».

«-ΝΤΡΟΠΗ σε όσους το έβλεπαν τόσες μέρες να περιφέρεται και δεν ενημέρωσαν κανέναν!
-ΝΤΡΟΠΗ σε όσους ξέρουν σε ποιον ανήκει, και δε μιλάνε γιατί είναι “γείτονας” και “γνωστός ”
-ΝΤΡΟΠΗ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που συνεχίζει να μην έχει σύστημα διαχείρισης “αδέσποτων” ιπποειδων, και περιμένει η ευαισθησία και τα χρήματα των φιλοζωων να δώσουν λύσεις στη δική της ανικανότητα!

Για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ΑΠΑΙΤΕΙ να ξεκινήσουν μαζικοί έλεγχοι των ιπποειδών της Λέσβου για να διαπιστωθεί αν φέρουν ηλεκτρονική σήμανση οπως απαιτείη Ελληνική νομοθεσία. Ως πότε θα ανεχόμαστε αυτά τα περήφανα ζώα να ειναι θύματα εγκατάλειψης και κακοποίησης;», τονίζει στην ανακοίνωσή της η φιλοζωική οργάνωση.

To top