Ο Σύλλογος προοδευτικών γυναικών Μυτιλήνης στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Ο Σύλλογος προοδευτικών γυναικών Μυτιλήνης στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Ο Σύλλογος προοδευτικών γυναικών Μυτιλήνης θα συμμετέχει ενεργά στη συγκέντρωση αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 18:00 στην πλατεία Σαπφούς και καλεί τις γυναίκες της Λέσβου να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση αλληλεγγύης και να βροντοφωνάξουν ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

Ο Σύλλογος με γραπτή δήλωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

Στηρίζουμε έμπρακτα τον ηρωικό και δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης, των γυναικών και των παιδιών της που στενάζουν και ματώνουν καθημερινά από τη βία και την τρομοκρατία του κατοχικού κράτους του Ισραήλ εδώ και 75 χρόνια. Αυτή είναι η δική μας απάντηση στο όργιο ψεύδους και προπαγάνδας που μας έχει κατακλύσει μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Συνεχίζουμε ανυποχώρητα στο πλευρό του λαού και των γυναικών της Παλαιστίνης και στον αγώνα μέχρι να τερματιστεί η Ισραηλινή κατοχή και οι εποικισμοί, μέχρι να επιστρέψουν οι πρόσφυγες στα σπίτια τους, μέχρι να ελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις Ισραηλινές φυλακές, μέχρι τη νίκη για Παλαιστίνη ανεξάρτητη στα όρια του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και το λαό κυρίαρχο στον τόπο του.

Απαιτούμε:

· Την άμεση αποχώρηση όλων των κατοχικών στρατευμάτων του Ισραήλ από τα Παλαιστινιακά εδάφη.

· Να σταματήσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

· Να αποσυρθεί άμεσα η Φρεγάτα ΨΑΡΑ από την περιοχή.

· Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

· ΤΩΡΑ Αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους.

To top