Αλκ. Στεφανής: «Τα αποτελέσματα του α’ γύρου δείχνουν ότι τα νησιά μας είναι έτοιμα να γυρίσουν σελίδα»

Αλκ. Στεφανής: «Τα αποτελέσματα του α’ γύρου δείχνουν ότι τα νησιά μας είναι έτοιμα να γυρίσουν σελίδα»

Κώστας Μουτζούρης και Αλκιβιάδης Στεφανής θα «μονομαχήσουν» για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο δεύτερο γύρο των εκλογών στις 15 Οκτωβρίου. Ο κ. Στεφανής με ανάρτησή του στα social media τονίζει ότι «τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου δείχνουν ότι τα νησιά μας είναι έτοιμα να γυρίσουν σελίδα. Να κλείσουν μια περίοδο στασιμότητας και χαμένων ευκαιριών και να προχωρήσουμε μπροστά!» και υπογραμμίζει ότι «το σημαντικότερο δίλημμα της επόμενης Κυριακής δεν είναι το «χρώμα» του χάρτη, αλλά το αν η ζωή των κατοίκων των νησιών μας θα γίνει καλύτερη την επόμενη 5ετία».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Μια νέα ημέρα ανατέλλει για το Βόρειο Αιγαίο!
Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου δείχνουν ότι τα νησιά μας είναι έτοιμα να γυρίσουν σελίδα. Να κλείσουν μια περίοδο στασιμότητας και χαμένων ευκαιριών και να προχωρήσουμε μπροστά!
Ευχαριστώ και πάλι όσους μας στήριξαν και συγχαίρω όλους τους συνυποψηφίους μου για τον ωραίο αγώνα τους.
Ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα σε όλες τις προβλέψεις!
Σε ό,τι με αφορά θέλω και πάλι να τονίσω ότι το σημαντικότερο δίλημμα της επόμενης Κυριακής δεν είναι το «χρώμα» του χάρτη, αλλά το αν η ζωή των κατοίκων των νησιών μας θα γίνει καλύτερη την επόμενη 5ετία. Αν θα προχωρήσουμε μπροστά σε μια νέα δημιουργική εποχή με οφέλη για όλους, ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων ή αν θα μείνουμε στάσιμοι βλέποντας τις ευκαιρίες να χάνονται.
Ζητώ την στήριξη όλων των συμπολιτών μας με την υπόσχεση μιας νέας δυναμικής για τα νησιά μας.
Ας προχωρήσουμε μαζί.
Για να βάλουμε το #Βόρειο_Αιγαίο στην πρώτη γραμμή».

To top