Αλκ. Στεφανής: «Να φέρουμε ξανά την υπερηφάνεια στο Βόρειο Αιγαίο»

Αλκ. Στεφανής: «Να φέρουμε ξανά την υπερηφάνεια στο Βόρειο Αιγαίο»

Παρουσία του υπουργού Εργασίας Άδωνη Γεωργιάδη και του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη  αλλά και πλήθους κόσμου που κατέκλυσε το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αλκιβιάδη Στεφανή.
Με θερμά λόγια για το ήθος του και την ποιότητα  του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου μίλησαν ανοίγοντας την εκδήλωση ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης καθώς και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου.

«Ο Στεφανής είναι ένας άνθρωπος που δεν οφείλει σε κανέναν τίποτα. Όσα έκανε τα έκανε από μόνος του», είπε – μεταξύ άλλων – ο κ. Αθανασίου ο οποίος ανέβηκε πρώτος στο βήμα του Δημοτικού Θεάτρου. Ο Παύλος  Μαρινάκης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις και τα αναπτυξιακά βήματα που έχει πετύχει η κυβέρνηση αλλά και τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες που έρχονται με τα διαθέσιμη χρηματοδοτικά εργαλεία.  «Αυτή είναι συγκέντρωση!»αναφώνησε ενθουσιασμένος παίρνοντας στη συνέχεια το λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο ίδιος στάθηκε στις ευκαιρίες που προσφέρονται για έργα ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο τονίζοντας πως θα ήταν πιο εύκολη πολιτική λύση να στηρίξει η κυβέρνηση τον σημερινό Περιφερειάρχη όμως αυτό δεν θα ήταν καλό για το βόρειο αιγαιου αφού όπως τόνισε οι ευκαιρίες που έρχονται δεν θα επιστρέψουν όσο ζούμε.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ξεκίνησε την ομιλία του με ένα χαμόγελο, αφού  όπως ο ίδιος είπε: «με κατηγορούν συχνά ότι δεν χαμογελάω» ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι αυτά που θεωρούν οι άλλοι μειονεκτήματα πάνω του για εκείνον είναι προτερήματα. «Με κατηγορούν πως είμαι απόμακρος, αλλά η επαφή μου με τον κόσμο, έχει αποδείξει το αντίθετο», υπογράμμισε. Στη συνέχεια, ο κ. Στεφανής ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο για να τον ακούσουν – ανάμεσα τους: παλιοί συμμαθητές του, ο αδερφός του πατέρα του, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Μάνος Λογοθέτης, ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Χρήστος Ροΐλος, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, ο υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος, οι δυο πρώην βουλευτές Παύλος Βογιατζής και Γιάννης Γιαννέλλης και πολλά μέλη της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιοι,

«Ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος, αλλά ήταν υπέροχος», δήλωσε ο ίδιος και τόνισε ότι τις τελευταίες μέρες βιώνει μία γιορτή. «Είναι μία γιορτή γιατί όλοι νιώθουν την αλλαγή που έρχεται. Έφτασε η ώρα να φέρουμε με νέα δυναμική, την επιτυχία και την υπερηφάνεια στο Βόρειο Αιγαίο, να ενώσουμε τις κουκίδες υπερηφάνειας που βλέπουμε σε κάθε τόπο. Εμείς έχουμε υποχρέωση να ενώσουμε όλα αυτά τα μικρά θαύματα και να τα βάλουμε κάτω από το μεγάλο θαύμα της Περιφέρειας», είπε. Αποκάλυψε πως πολλοί τον ρωτούν αν εκλεγεί Περιφερειάρχης, αν θα «μαλώνει»με την κυβέρνηση και διερωτήθηκε αν αυτό είναι το ζητούμενο. «Μαζί μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα, τι μας λείπει από τα άλλα μέρη της Ελλάδος; Μας αξίζει να βλέπουμε τις άλλες Περιφέρειας να καλπάζουνε και εμείς να κοιτάμε σαν τους φτωχούς συγγενείς;».

Τέλος υπογράμμισε: «Εγώ μαζί με τους συνεργάτες μου προσφέρω τη συμμετοχή στο όνειρο. Σας καλώ να ενωθείτε μαζί μας κάτω από μία σκληρή δουλειά, κάτω από ένα όραμα που θα έχει ένα σχέδιο για το πως θα οδηγήσουμε τον τόπο στο μέλλον. Να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί, όλα αυτά τα υπέροχα που θα κάνουμε. Εγώ είμαι σίγουρος, ότι η νίκη είναι δεδομένη. Έχουμε αλλάξει τη σελίδα, είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε».

To top