Δομές υγείας και πρόνοιας επισκέφθηκε ο Πανάγος Κουφέλος

Δομές υγείας και πρόνοιας επισκέφθηκε ο Πανάγος Κουφέλος

Διάφορες δομές υγείας επισκέφθηκε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δράση, Νέος Δήμος» και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης, Πανάγος Κουφέλος. Συγκεκριμένα, ο κ. Κουφέλος συναντήθηκε με το Διοικητή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κοινωνική πρόνοια και την υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων ενώ έπειτα επισκέφθηκε το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία (ΑΜΕΑ) “Κυψέλη”, το Νοσοκομείο Μυτιλήνης αλλά και το προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία (ΑΜΕΑ) “Κυψέλη”, αντάλλαξε απόψεις με το προσωπικό και τους ωφελούμενους, εκφράζοντας τη δέσμευσή του για την υποστήριξη των αναγκών των ΑΜΕΑ στην περιοχή.

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης ο κ. Κουφέλος  συναντήθηκε με το Διοικητή και το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, συζητώντας θέματα που αφορούν την υγεία και τις υπηρεσίες υγείας στην περιοχή ενώ με το προσωπικό του ΕΚΑΒ συζήτησε ζητήματα που αφορούν την παροχή άμεσης ιατρικής βοήθειας, ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και εξέφρασε την υποστήριξή του προς την ομάδα του ΕΚΑΒ για το σημαντικό έργο που επιτελεί .

Σε δήλωσή του, ο κ. Κουφέλος εξέφρασε τη δέσμευσή του για συνεχή επαφή με την τοπική κοινότητα, υπογραμμίζοντας την προσήλωσή του σε μια κοινωνική και υγειονομική πολιτική που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου Μυτιλήνης.

To top