Συνεχίζει τις περιοδείες ο Πανάγος Κουφέλος

Συνεχίζει τις περιοδείες ο Πανάγος Κουφέλος

Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου Μεγαλοχωρίου εκκλησιάστηκε το πρωί της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα δράση νέος δήμος» και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Λέσβου. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο κ. Κουφέλος συναντήθηκε με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Μυτιλήνης η οποία είχε αναλυτική παρουσίαση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά ενώ συναντήθηκε και με την Ένωση δικυκλιστών Λέσβου οι οποίοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την πορεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Δήμο.

Το απόγευμα ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα δράση νέος Δήμος» και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος με τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους επισκέφθηκαν τα χωριά Λάμπου Μύλοι, Μιχού, Κάτω Τρίτος και Πηγαδάκια.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο κ.Κουφέλος δήλωσε:

«Συνεχίζουμε την περιοδεία μας στα γραφικά χωριά μας, και είναι χαρά μας να συζητώ με εσάς.

Είναι σημαντικό για εμάς να ακούμε και να καταγράφουμε τις ανάγκες και τις απόψεις σας, καθώς προετοιμαζόμαστε για την επόμενη ημέρα. Χρειαζόμαστε βελτίωση στις υποδομές μας. Στο πρόγραμμα μας έχουμε θέσει προτεραιότητες που θα ενισχύσουν την κοινωνική συνοχή και την αλληλεπίδραση και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα μας. Ευχαριστούμε για τις προτάσεις σας. Η φωνή σας είναι η κινητήρια δύναμή μας και υπόσχομαι ότι θα εργαστούμε σκληρά για να κάνουμε την πόλη και τα χωριά μας ακόμη καλύτερα μέρη για όλους».
To top