Πόπη Γόμου Πρωτογεράκη | Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Πόπη Γόμου Πρωτογεράκη | Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Αγαπητοί συμπολίτες / συμπολίτισσες,

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία και συγκεκριμένα από το 2002 όταν αποφάσισα για πρώτη φορά να «αγωνιστώ» στον στίβο της πολιτικής και τοπικής αυτοδιοίκησης. Για εμένα η πολιτική είναι ένα μέσο έκφρασης, επιδίωξης και ολοκλήρωσης αιτημάτων και στόχων για την ικανοποίηση αναγκών της κοινωνίας. Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είμαι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» με επικεφαλής τον Αλκιβιάδη Στεφανή.

Για εμένα ο Αλκιβιάδης Στεφανής είναι το πρόσωπο που πληροί όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα σύγχρονος Περιφερειάρχης. Χρειαζόμαστε μία Περιφερειακή Αρχή που θα έχει ως βασικούς πυλώνες την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια, την καινοτομία, την προβολή των υπέροχων χαρακτηριστικών μας, και την επικοινωνία των ζητημάτων που ταλανίζει την περιοχή μας στην κεντρική εξουσία. Δεν αντέχουμε άλλο τον λαϊκισμό, τη στασιμότητα, τις τελευταίες θέσεις στην κατάταξη απορρόφησης κονδυλίων. Μας αξίζει μια Περιφερειακή Αρχή ισχυρή, με πρόγραμμα, σχέδιο και δράση.

Η επόμενη πενταετία κρίνεται κρίσιμη λόγω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ και των έργων τομών που μπορούν να υλοποιηθούν. Η επόμενη πενταετία θα είναι γεμάτη προκλήσεις και χρειάζεται προσωπικότητες που υπεύθυνα θα εκπροσωπούν την Περιφέρεια σε όλες τις μεγάλες συναντήσεις με τους Θεσμούς.

Με χρέος ευθύνη ήθος και αξιοπρέπεια καταθέτοντας την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης μου με τα κοινά δηλώνω παρών με διάθεση για κοινωνική προσφορά και αναπτυξιακή  προοπτική γιατί  μας αξίζει μια  καλύτερη ποιότητα ζωής!

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Αλκιβιάδη Στεφανή «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ»

Πάντα στη πρώτη γραμμή!

To top