Τζιμής Προκόπης | Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πανάγο Κουφέλο

Τζιμής Προκόπης | Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πανάγο Κουφέλο

Γιατί με τον Πανάγο Κουφέλο;

Αγαπητοί συμπολίτες / συμπολίτισσες,

Θεωρώ αδιαπραγμάτευτο χρέος μου ως νέος άνθρωπος να συμβάλω στη δημιουργία των αναγκαίων συνθηκών, που θα οδηγήσουν τον τόπο μας σε μια νέα εποχή, με κύρια χαρακτηριστικά την καινοτομία, τη βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και το αίσθημα ασφάλειας και προστασίας στους συνδημότες μας. Για το λόγο αυτό η συμπόρευσή μου με τον Πανάγο Κουφέλο, έναν επιτυχημένο αυτοδιοικητικό με βαθιά θέληση να αλλάξει την ταυτότητα της περιοχής, ήταν αυτονόητη.

O Δήμος μας έχει μεγάλες δυνατότητες, αρκεί να οδηγηθεί με σχέδιο, με πρόγραμμα, με ουσιαστικές παρεμβάσεις και με σιγουριά, σε μια 5ετία ανάπτυξης και προόδου στη βάση της ισότιμης αντιμετώπισης όλων των πολιτών, της συμμετοχικότητας και της εκτεταμένης διαβούλευσης στη λήψη των τοπικών αποφάσεων μακριά από πρακτικές εύκολου εντυπωσιασμού και lifestyle. Για το λόγο αυτό, ως αυτοδιοικητική ομάδα σχεδιάσαμε ένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα για την κοινωνική πολιτική, για τη νέα γενιά, για την απασχόληση και για την ανάπτυξη.

Με τον Πανάγο Κουφέλο για ένα δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για όλους μας!

Σύντομο βιογραφικό

Ο Προκόπης Τζιμής του Ευστρατίου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο (LLM) καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ-EXECUTIVE MBA». Εργάζεται ως Δικηγόρος στην πόλη μας, διατηρώντας το δικό του γραφείο. Είναι παντρεμένος με τη δασκάλα Γουδή Χρ. Ουρανία και έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Η ενασχόλησή του με την πολιτική άρχισε από τα φοιτητικά του χρόνια. Εκλεγόταν σταθερά ως μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής «Κώστας Βάρναλης». Διετέλεσε Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής, μέλος του Κ.Σ. της

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λέσβου και σήμερα είναι πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ στο νομό Λέσβου.

ΤΗΛ. 2251037883, 6932483448, email :ptzimislaw@gmail.com,  Facebook: Prokopis Tzimis

To top