Περιοδείες Ταξιάρχη Βέρρου σε χωριά της Δυτικής Λέσβου

Περιοδείες Ταξιάρχη Βέρρου σε χωριά της Δυτικής Λέσβου

Στην Κάπη και την Πελόπη, στη Συκαμιά, το Λεπέτυμνο και την Άργενο και στα χωριά του Πολιχνίτου Βρίσα, Σταυρό και Βατερά βρήκε τα στελέχη του αυτοδιοικητικού συνδυασμού «Μαζί από την Αρχή» του Υποψηφίου Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου, ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος των περιοδειών το διάστημα 19 με 21/9.

Στην Κάπη και στην Πελόπη, με ολοκληρωμένες πια τις παρεμβάσεις αστικής οδοποιίας και της κατασκευής παιδικής χαράς, αναμένονται πλέον άμεσες παρεμβάσεις με ασφαλτικά. Παράλληλα αναμένεται σε λίγες ημέρες η έναρξη του έργου Επισκευής του κτηρίου του Πολιτιστικού Κέντρου της Πελόπης, (συνολικού προϋπολογισμού 351.000 ευρώ), αφού μέσα στον Οκτώβρη θα έχει αναδειχθεί ανάδοχος.

Την Τετάρτη 20/9 ο συνδυασμός του Ταξιάρχη Βέρρου βρέθηκε διαδοχικά σε Συκαμιά και Σκάλα Συκαμιάς, εν συνεχεία στο Λεπέτυμνο με κατάληξη την Άργενο. Στα χωριά αυτά, ήδη από την πρώτη τετραετία πραγματοποιήθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις στις υποδομές και γενικάστους χώρους αναψυχής και άθλησης, στάθμευσηςαλλά και στο οδικό δίκτυο. Στο επόμενο διάστημα, στη Συκαμιά μετά τον περιφερειακό δρόμο που έγινε, αναμένεται η επέκταση του φωτισμού του, όπως και η κατασκευή του παραλιακού δρόμου προς την Εφταλού. Παράλληλα έχουν προγραμματιστεί επισκευές δημοτικών κτηρίων, ήδη μάλιστα για τη Συκαμιά έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση έργου, ενώ ολοκληρώνονται στο Λεπέτυμνο οι διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου και κατασκευής πεζοδρομίου πέριξ της πλατείας και του νεότευκτου γηπέδου.

Στη Βρίσα, στον Σταυρό και στα Βατερά, όπως ενημέρωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, αναμένεται άμεσα η δρομολόγηση του έργου κατασκευής γηπέδου 5Χ5 (στη Βρίσα), ενώ ζωτικής σημασίας για όλα τα χωριά και ευρύτερα για τη Δημοτική Ενότητα Πολιχνίτου, θεωρείται η πρόσφατη δρομολόγηση του έργου για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου των Βατερών, με τον επανακαθορισμό των ορίων αιγιαλού σε μήκος 2,5 χλμ., να έχει ήδη ξεκινήσει.

To top