Σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο περιόδευσε η Αγλαΐα Κυρίτση

Σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο περιόδευσε η Αγλαΐα Κυρίτση

Στη Λήμνο περιοδεύει η υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αγλαΐα Κυρίτση. Η κα Κυρίτση με τους υποψηφίους του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» επισκέφθηκαν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου το Νοσοκομείο της Λήμνου, το Επαρχείο, τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ και του ΚΕΠ, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία καθώς και τον Άγιο Ευστράτιο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

 Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και ο Κώστας Μαδυτινός, υποψήφιος Δήμαρχος Λήμνου, μαζί με περιφερειακούς, δημοτικούς και κοινοτικούς υποψηφίους συμβούλους, επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Λήμνου και συζήτησαν με τους εργαζόμενους υγειονομικούς προβλήματα που αφορούν κυρίως τις ελλείψεις σε ιατρικό και λοιπό υγειονομικό μόνιμο προσωπικό, τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

 Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είπαν στους εργαζόμενους ότι ήταν δίπλα τους στους αγώνες και στις διεκδικήσεις για τα δίκαια αιτήματά τους, τόσο μέσα, όσο και έξω από τα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, ότι τα όποια θετικά απ0οτελέσματα είναι αποτέλεσμα αυτών των αγώνων και όχι χάρισμα κάποιων κυβερνώντων, ότι θα συνεχίσουν να είναι δίπλα τους και μετά τις εκλογές και τους ζήτησαν να ενισχύσουν μαζικά τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

 Επίσης επισκέφθηκαν τους εργαζόμενους στο Επαρχείο, τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, του ΚΕΠ και του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, όπου η υποψήφια Περιφερειάρχης, Αγλαΐα Κυρίτση, αναφέρθηκε στην τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ για τη μονιμοποίηση των 5ετών και 7ετών πυροσβεστών.

 Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η Αγλαΐα Κυρίτση,  μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, επισκέφθηκε τον Άγιο Ευστράτιο, όπου συνομίλησαν με την Δήμαρχο και κατοίκους του νησιού.

 Αναφέρθηκαν σε προβλήματα, όπως η διάνοιξη αγροτικών δρόμων, η εκβάθυνση του λιμανιού και του αλιευτικού καταφυγίου του Αγίου Ευστρατίου, καθώς και η κατασκευή εγκαταστάσεων για τα καύσιμα και την αποθήκευση των εργαλείων των ψαράδων του νησιού, αλλά και η ταλαιπωρία που υφίστανται δύο καρκινοπαθείς κάτοικοι του νησιού, προκειμένου να κάνουν τις θεραπείες τους στο Νοσοκομείο Λήμνου.

 Η Αγλαΐα Κυρίτση είπε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση έχει αποδείξει στην πράξη ότι στήριξε και στηρίζει τα αιτήματά τους και ζήτησε τη μαζική ψήφιση του ψηφοδελτίου της λαϊκής Συσπείρωσης στις Περιφερειακές εκλογές.

To top