Στην Αγιάσο περιόδευσε ο Πανάγος Κουφέλος

Στην Αγιάσο περιόδευσε ο Πανάγος Κουφέλος

Περιοδεία στην Αγιάσο πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής του Συνδυασμού “Νέα δράση νέος Δήμος” και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος. Ο κος Κουφέλος επισκέφτηκε τα γραφικά καταστήματα εστίασης και τις γειτονιές του ορεινού χωριού και συνομίλησε με τους συγχωριανούς του.

Αμέσως μετά τη λήξη της περιοδείας ο κ. Κουφέλος δήλωσε : “Ξεκινήσαμε την περιοδεία μας κάνοντας στάση στο Πνευματικό Κέντρο Αναγνωστήριο “Η Ανάπτυξη” ένα από τα ιστορικότερα και πλέον καταξιωμένα σωματεία με πολυσχιδή δράση. Μιλήσαμε με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Αναγνωστηρίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθως και τις προοπτικές ανάδειξης του μέσα από την Πολιτιστική διαδρομή που θα ακολουθήσει ο Συνδυασμός “Νέα δράση νέος Δήμος” ως δημοτική αρχή. Στο επίκεντρο της συζήτησης οι ανάγκες αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης. Στόχος πολλαπλές δράσεις στήριξης στο Νέο Δήμο”.

“Συγκινητική η στήριξη των ανθρώπων που έχουμε κοινές παιδικές αναμνήσεις. Αναμνήσεις έντονες που σε οδηγούν στην πραγματική ανάγκη για παραγωγή έργου στο τόπο καταγωγής μου.

Ευχαριστώ όλους για τη θερμή υποδοχή και κρατώ κάθε κουβέντα που ανταλλάξαμε. Είναι η πολύτιμη «πρώτη ύλη» για να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε τα έργα και τις δράσεις που τους οφείλουμε”!



To top