Περιοδεία του Πανάγου Κουφέλου σε Παλαιόκηπο, Πλακάδο και Μεσαγρό

Περιοδεία του Πανάγου Κουφέλου σε Παλαιόκηπο, Πλακάδο και Μεσαγρό

Με αέρα νίκης για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου η χθεσινή περιοδεία του επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα δράση νέος Δήμος» και υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Μυτιλήνης Πανάγου Κουφέλου και των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του. Συγκεκριμένα ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του Παλαιοκήπου, του Πλακάδου και του Μεσαγρού.

Οι κάτοικοι των χωριών της Δημοτικής ενότητας Γέρας έθεσαν τα δύσκολα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά και ενημερώθηκαν για τις προτάσεις του κ. Κουφέλου που αφορούν στην αντιμετώπισή τους. Κατά την περιοδεία συναντήθηκε με τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Παλαιοκήπου «Οι Ρίζες μας» και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του αγροτικού ελαιουργικού συνεταιρισμού Παλαιοκήπου.
Σημειώνεται ότι ο κ. Κουφέλος το πρωί της Τετάρτης συναντήθηκε με την Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Λέσβου.
Ο κ. Κουφέλος μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε:
«Σε μια εποχή όπου οι πολίτες αναζητούν διαφάνεια, δικαιοσύνη και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η αστυνομία πρέπει να είναι πάντα στο προσκήνιο της προσπάθειας για τη διασφάλιση αυτών των αξιών. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει στενή συνεργασία με την κοινωνία και να εφαρμόζονται προοδευτικές πολιτικές που υποστηρίζουν το ρόλο τους. Η συνεργασία μεταξύ της αστυνομίας, των αρχών και της κοινωνίας είναι το κλειδί για μία ασφαλή και ευημερούσα κοινωνία».
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης ανέφερε ότι:
«Σκοπός της συνάντησης είναι η διαμόρφωση ενός διαλόγου μεταξύ της Δημοτικής παράταξης και της Ένωσης Δημοσίων Υπαλλήλων με στόχο τη βελτίωση της εργασιακής και επαγγελματικής κατάστασης των δημοσίων υπαλλήλων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες».
Σημαντική η συνάντηση με το Σύλλογο Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Νομού Λέσβου. Η αναγκαιότητα ύπαρξης ενός masterplan που αποτυπώνει το όραμα της επόμενης ημέρας, η ύπαρξη μελετών και δη ώριμων μελετών , η συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες τεχνοκράτες και η ίδρυση μίας αναπτυξιακής εταιρείας για την πραγμάτωση των προαναφερθέντων με διαδικασίες που δεν πλήττονται από γραφειοκρατία, τα θέματα που αναπτύχθηκαν.

Νωρίς το απόγευμα συναντήθηκε με την Ένωση Θεατρικών – Πολιτιστικών Σωματείων Λέσβου «ΘΕΣΙΣ». Συζήτησε σχετικά με την προσφορά χρηματοδοτικής υποστήριξης για την καλλιτεχνική κοινότητα και το θεατρικό σωματείο από το Δήμο καθώς και τη δυνατότητα συνεργασίας με το θεατρικό σωματείο για την προώθηση πολιτιστικών προγραμμάτων που ωφελούν τους δημότες συμβάλλοντας στην πολιτιστική ενεργοποίηση ολόκληρου του Δήμου και στην προώθηση του πολιτισμού, προσφέροντας την ευκαιρία για ποικίλες πολιτιστικές εμπειρίες στους πολίτες.
Στον απόηχο της ημέρας ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα Δάση, νέος Δήμος» υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος δήλωσε ότι :
«Είμαστε έτοιμοι να χτίσουμε ένα Δήμο Ευρωπαϊκό, με ασφάλεια, ευκαιρίες, δημιουργώντας κόσμους που να εστιάζουν και να εξαρτώνται από τον διάλογο με το κοινό». (μήνυμα παγκόσμιας ημέρας θεάτρου).

 

To top