Τσακίρης Δημήτρης | Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Τσακίρης Δημήτρης | Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Είμαι έγγαμος, πατέρας 3 παιδιών (ηλικίες 23-16-14 ), κατάγομαι από το Ακράσι και το Νεοχώρι του Δήμου Μυτιλήνης και είμαι 53 ετών.

Ασχολούμαι με τον αθλητισμό 30 χρόνια. Η μεγαλύτερη χαρά και δύναμη, στα τόσα δύσκολα χρόνια που υπηρέτησα το Λεσβιακό Αθλητισμό , ήσασταν εσείς, οι συνδημότες μου, οι φίλοι μου, οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

Μαζί προσθέσαμε και θα προσθέσουμε στο μέλλον, λαμπρές σελίδες, στο Λεσβιακό Αθλητισμό.

Με την στήριξη και την αγάπη σας, οι αθλητές μου κατάφεραν, το ακατόρθωτο.

Φέραμε στην Μυτιλήνη 3 Ευρωπαϊκούς τίτλους, 7 Πανελλήνιους, διοργανώσαμε 14 Διεθνή τουρνουά και το κυριότερο καταφέραμε να μυήσουμε στον υγιή αθλητισμό εκατοντάδες παιδιά.

*Ο λόγος που βάζω υποψηφιότητα:

Κάθε φορά που έβλεπα τις κατάφορες αδικίες, την κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος, τις πελατειακές σχέσεις , την προχειρότητα ,την απροθυμία κ τον εμπαιγμό, από άτομα, χωρίς καμία διάθεση, να διοικήσουν στο βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ,ένιωθα κ εγώ να είμαι , συνεργός και συνένοχος , διότι , καθόμουν θεατής, με δεμένα χέρια .

Συντάσσομαι με τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Χριστόφα «Πάμε μπροστά» γιατί μπορεί να εγγυηθεί μία προοδευτική πρόταση που με σταθερά βήματα θα την κάνει πράξη, με τη νέα γενιά μπροστά.

Άνθρωπος ,τεχνοκράτης, χαμηλών τόνων που αγαπάει την δουλειά κ ηγείται ,ενός πολυσυλλεκτικού συνδυασμού.

Προτάσεις που καταθέτω για τον αθλητισμό:

✓Δημιουργία σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου – αθλητικού κέντρου για αθλήματα σάλας στον Καρά Τεπέ.

✓Ολοκλήρωση κατασκευής νέου κολυμβητηρίου στα Θέρμα.

✓Ενθάρρυνση άσκησης αθλητικών δραστηριοτήτων για τα άτομα με αναπηρία, και για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, μέσω προγραμμάτων “Άθληση για όλους” της Γ.Γ. Αθλητισμού.

✓Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων εντός των σχολικών συγκροτημάτων κ αλσύλλιων.

✓Διοργάνωση ή/και συνδιοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων πανελλαδικής ή/και διεθνούς εμβέλειας για ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές.

Στήριξη όλων των αθλητικών δράσεων, με έμφαση αυτών των δράσεων που αποφέρουν ,κοινωνικά, οικονομικά οφέλη κ προβάλουν τουριστικά τον Δήμο μας.(Διεθνή κ Πανελλήνια πρωταθλήματα).

✓.Οικονομική Ενίσχυση -Επιχορήγηση- όλων των Αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου μας κ είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο της ΓΓΑ, καθώς κ στήριξη των πρωταθλητών μας σε Πανελλήνιο κ Παγκόσμιο επίπεδο.

Η διαδικασία θα είναι απόλυτα διαφανή.

✓” Άδειες λειτουργίας κ καταλληλόλητας των αθλητικών εγκαταστάσεων του, έτσι ώστε οι Δημότες μας κ όλοι οι αθλητές του ,να αθλούνται με ασφάλεια.

✓Αναβάθμιση κ συντήρηση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου

μας

✓Δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλα τα αθλήματα ,( κέντρο Beach που να συνδυάζει Volley -Tennis Handball-,Soccer , ασφαλείς ποδηλατοδρόμοι κ άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, κυρίως στα χωριά του Δήμου μας.

Οι Αθλητικές εγκαταστάσεις θα είναι Ολυμπιακών Προδιαγραφών ,προς όφελος των σωματείων , που τις χρησιμοποιούν, των αθλητών κ όλων των δημοτών μας.

*Στόχος μας:

Να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης κ συνεργασίας μεταξύ των αθλητικών σωματείων που αποτελούν και τα ζωντανά κύτταρα του Αθλητισμού, των αθλητών μας , των πρωταθλητών μας κ τέλος όλων των Δημοτών μας.

Ονειρεύομαι έναν ενεργό και υποστηρικτικό Δήμο.

Οι έννοιες διαφάνεια, ηθική, ευγένεια, διάλογος, συνεργασία, αξιοκρατία πρέπει να κυριαρχήσουν ξανά στη πόλη μας.

Θέλω με δύναμη ψυχής, να συνεχίσω να υπηρετώ τον Λεσβιακό αθλητισμό από όποια θέση μού ζητηθεί .

Με καθαρό βλέμμα και με περίσσιο αίσθημα ευθύνης ,ζητώ ταπεινά, την ψήφο σας .

To top