Ζαχάρω Ιωακείμ | Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Ταξιάρχη Βέρρο

Ζαχάρω Ιωακείμ | Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Ταξιάρχη Βέρρο

ΜΑΖΙ από την αρχή ξανά, ΜΑΖΊ για ένα καλύτερο αύριο!

Ευχαριστώ θερμά τον Ταξιάρχη Βέρρο που μου εμπιστεύθηκε την αντιδημαρχία Πολιτισμού Παιδείας από το 2019 έως σήμερα.
Η πορεία δύσκολη για έναν νεοσύστατο Δήμο αλλά και για αρκετούς από εμάς που βρεθήκαμε σε αυτές τις θέσεις για πρώτη φορά.

Με την στήριξή του, μπορέσαμε και βρήκαμε το δρόμο μας και καταφέραμε πολλά μέσα σε τέσσερα χρόνια ,όπου αντιμετωπίσαμε πέραν του στησίματος του νέου Δήμου, το μεταναστευτικό , την πανδημία και την ενεργειακή κρίση.

Δεν θα απαριθμήσω το τι έχω κάνει λεπτομερώς αλλά θα πω με εντιμότητα πως από την θέση μου, κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να θέσουμε κάποιες βάσεις για χώρους πολιτιστικούς που είχαν αφεθεί τα τελευταία χρόνια, να στηρίξουμε έμπρακτα την πλειοψηφία των Πολιτιστικών και Αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας, να αναβιώσουμε την πολιτιστική κληρονομιά μας (ήθη και έθιμα) καθώς και να αγκαλιάσουμε την εξωστρέφεια και προβολή του τόπου μας μέσα από Πολιτιστικές δράσεις , μεγάλα φεστιβάλ γιορτές Χριστουγέννων κ.α.

Η απόφαση μου να είμαι υποψήφια ξανά, πηγάζει αρχικά από το γεγονός πως εμπιστεύομαι τον Ταξιάρχη Βέρρο,

·        Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο μικρός μας Δήμος έχει καταφέρει να αποσπάσει τέσσερα βραβεία καινοτομίας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Φυσικά η αγάπη που έχω στον τόπο μου και στον συνάνθρωπο μου, μου δίνει μεγάλο κίνητρο προσφοράς και συνέχισης όλων όσων έχουμε ξεκινήσει και αναμένεται να γιγαντωθούν στο μέλλον.

·        Το επάγγελμα μου (Νοσηλεύτρια) με μύησε στο να προσφέρω ανιδιοτελώς και να προσπαθώ να δώσω λύση όπου μπορώ και όσο μπορώ μέσα από την καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου.

Το μόνο που αξίζει είναι να προσφέρουμε αγάπη, να κατανοούμε τον συνάνθρωπο και να βελτιωνόμαστε ως άνθρωποι.

Με τιμιότητα και σεβασμό θα συνεχίσω να προσπαθώ, θα συνεχίσω να προσφέρω.

ΖΑΧΑΡΩ ΙΩΑΚΕΙΜ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Δήμου Δυτικής Λέσβου

To top