Απ.Αλατζάς για πλημμυροπαθείς: «Οι υλικές ζημιές ελπίζουμε να αποκατασταθούν σύντομα. Οι ανθρώπινες απώλειες όμως δεν αναπληρώνονται»

Απ.Αλατζάς για πλημμυροπαθείς: «Οι υλικές ζημιές ελπίζουμε να αποκατασταθούν σύντομα. Οι ανθρώπινες απώλειες όμως δεν αναπληρώνονται»

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Απόστολος Αλατζάς και τα στελέχη του Συνδυασμού «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», έστειλαν επιστολή, θέλοντας να εκφράσουν τη βαθιά λύπη και τη συμπαράστασή τους στους συμπολίτες που επλήγησαν από την κακοκαιρία DANIEL.

Αναλυτικά στην επιστολή έγραφαν τα εξής:
«Ευχόμαστε και ευελπιστούμε ότι η τραγωδία θα περάσει και οι υλικές ζημίες θα αποκατασταθούν λίαν συντόμως. Οι ανθρώπινες απώλειες όμως είναι αυτές όπου δεν αναπληρώνονται και είναι κάτι που μας συγκλόνισε πραγματικά.
Οι Ελλάδα του 2023 συνιστά ένα Κράτος που ανακάμπτει και αναπτύσσεται σε πολλούς τομείς και ένα λαό που προσπαθεί να βρει τα πατήματα του μετά από δυσοίωνες εποχές. Παραταύτα, οι παθογένειες χρόνων αποτελούν τα βαρίδια που μας καθυστερούν στο να αφήσουμε πίσω το παρελθόν, κάτι που φάνηκε και τους τελευταίους μήνες.
Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τον πόνο των συμπατριωτών μας που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται στην ορμή της βροχής. Δεν υπάρχουν λόγια ώστε να εκφραστεί ο πόνος των οικογενειών που έχασαν κάποιο κοντινό τους πρόσωπο.
Ελπίζουμε όμως ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και θα υπάρξουν οι κατάλληλες υποδομές και απαραίτητο σχέδιο δράσης, που θα αποτρέπουν τέτοιες καταστροφές και θα προστατεύουν την Ανθρώπινη ζωή.
Εμείς στο βαθμό που μας αναλογεί θα συμβάλουμε σε αυτό.»

To top