Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου: Συγκέντρωση χρημάτων για τους πλημμυροπαθείς

Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου: Συγκέντρωση χρημάτων για τους πλημμυροπαθείς

Η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα μέλη της και μη εγγεγραμμένα μέλη να συνεισφέρουν με ελάχιστο ποσό τα 100.00 ευρώ, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα που θα διατεθούν για την αγορά μιας νταλίκας με εμφιαλωμένα νερά για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Το κόστος της ποσότητας αυτής ανέρχεται στα 4500.00 ευρώ περίπου.

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου αναφέρει:

Στα πλαίσια της αλληλεγγύης που δείχνει η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου, σε κάθε φυσική καταστροφή που συμβαίνει (βλ σεισμός στην Τουρκία) σε εν δυνάμει επισκέπτες της Λέσβου αλλά και γενικότερα, καλεί όλα τα μέλη της και μη εγγεγραμμένα μέλη να συνεισφέρουν με ελάχιστο ποσό τα 100.00 ευρώ, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα που θα διατεθούν για την αγορά μιας νταλίκας με εμφιαλωμένα νερά για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Το κόστος της ποσότητας αυτής ανέρχεται στα 4500.00 ευρώ περίπου.

Η Ένωσή μας έχει έλθει σε επαφή με την βιομηχανία Βίκος και θα συνάψει συμφωνία απευθείας με την εταιρία ώστε να διατεθούν τα νερά αυτά με την επισήμανση ότι αυτά θα είναι δωρεά της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου.

Εις απόδειξη της συνεισφοράς σας, θα αποσταλεί σε όλους όσους έχουν συμμετάσχει στην κίνηση αυτή το παραστατικό αγοράς υπέρ της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου.

Αριθμός Λογαριασμού : ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Νο 415/296247-06 στο όνομα Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου ΙΒΑΝ GR2701104150000041529624706

 

To top