Κ.Στρατάκη: «Εύχομαι στο νέο εκπαιδευτικό ταξίδι να είμαστε όλοι υγιείς και η διαδρομή μας να είναι φωτισμένη»

Κ.Στρατάκη: «Εύχομαι στο νέο εκπαιδευτικό ταξίδι να είμαστε όλοι υγιείς και η διαδρομή μας να είναι φωτισμένη»

Το δικό της χαιρετισμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2023-2024 έκανε η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου Καίτη Στρατάκη με την ευχή στο νέο εκπαιδευτικό ταξίδι που ξεκινά τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου  να είναι όλοι καλά και η διαδρομή να είναι φωτισμένη.

Συγκεκριμένα στη ανακοίνωση της έγραψε:

«Αγαπητά μέλη της σχολικής μας κοινότητας, ας καλωσορίσουμε με αισιοδοξία την έναρξη του νέου σχολικού έτους !
Είμαστε υπερήφανοι για όσα μικρά ή μεγάλα επιτελέστηκαν την προηγούμενη χρονιά και με την ίδια όρεξη ας συνεχίσουμε και φέτος να εμπνέουμε ο ένας τον άλλον, για να αδράξουμε τις νέες ευκαιρίες για γνώση και εμπειρίες.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε νέο ξεκίνημα εμπεριέχει την ανασφάλεια παράλληλα με τον ενθουσιασμό των προσδοκιών μας. Όμως, είμαι σίγουρη, ότι έχοντας διάθεση και περιέργεια για έρευνα και δημιουργία, πάντα μέσα σε περιβάλλον καλής διάθεσης, επικοινωνίας και συνεργασίας, μπορούμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που θα αποτελούσε τροχοπέδη στη χαρά της κοινής μας προσπάθειας.
Εύχομαι στο εκπαιδευτικό μας ταξίδι, που για μια ακόμη φορά ξεκινάει, να είμαστε όλοι υγιείς και η διαδρομή μας να είναι φωτισμένη !

Η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου
Αικατερίνη Στρατάκη – Συβρή

To top