Το Γ’τονιό επιστρέφει στην Καραντώνη

Το Γ’τονιό επιστρέφει στην Καραντώνη

Το «Πολύτροπον», το «Artοποιώ», το «Σφομύλι» και η «tortuguita» διοργανώνουν αυτή την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 11:00 έως τις 15:00, για δεύτερη φορά, στο μικρό πλακόστρωτο δρομάκι της Καραντώνη, το «Γ’τονιό στην Καραντώνη ΙΙ».

”Η γειτονιά είναι δρόμος. Είναι σπίτια, φάτσες, μυρωδιές, ήχοι και χρώματα. Είναι καλημέρες, στραβομουτσουνιάσματα, χαμόγελα, ψίθυροι πίσω απ’ τις γρίλιες αλλά κυρίως είναι το “δίπλα είμαι αν με θες. Η γειτονιά δεν είναι μόνο ο δρόμος. Η γειτονιά είναι αίσθηση. Και την έχουμε ξεχάσει. Ο δρόμος δεν έχει πια χώμα κι εμείς έχουμε οθόνες στα πρόσωπα. Τα παιδιά παίζουν με κουμπάκια και όχι με λάστιχα, με μπάλες και τρεχάλα…”

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γράψουν, να ζωγραφίσουν και να βιβλιοδετήσουν ένα παραμύθι. Να δημιουργήσουν ένα κόσμημα ή να παίξουν λάστιχο ή κουτσό. Να μοιραστούν με τους υπόλοιπους ένα μικρό κέρασμα, να ακούσουν μουσική και να ζήσουν με όλες τις αισθήσεις τους τη χαρά της συνεύρεσης, όπως παλιά, στη γειτονιά. Γενικά θα υπάρχουν πολλές καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες.
Ωράριο δράσεων: 12:00 – 14:00.
Ο κάθε χώρος τέχνης θα είναι ανοιχτός για να τον επισκεφτείτε και να τον γνωρίσετε.
Μέσα στους χώρους μας θα υπάρχουν καλλιτεχνικές εκθέσεις.

Τα κεράσματα είναι ευγενική χορηγία των:
– Ηφαίστειο Ανεμώτιας Κοιν. Σ. Επ.
– Elaitis Catering
– Ούζο Βαρβαγιάννη
– Sykeli

To top