Συνάντηση Στεφανή με υποψήφιους ναυτικούς και εκπαιδευτικούς στα Καρδάμυλα

Συνάντηση Στεφανή με υποψήφιους ναυτικούς και εκπαιδευτικούς στα Καρδάμυλα

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής, μια σημαντική συνάντηση στο γραφικό λιμάνι των Καρδάμυλων στη Χίο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Στεφανής συνομίλησε με υποψήφιους του συνδυασμού, φίλους ναυτικούς και εκπαιδευτικούς, ανταλλάσσοντας απόψεις και προτάσεις για την εξέλιξη της περιοχής.

Ο κ. Στεφανής υπογράμμισε ότι τα Καρδάμυλα, που κάποτε αποτελούσαν απλό λιμάνι των θαλασσόλυκων, έχουν μεταμορφωθεί σε έναν εντυπωσιακό προορισμό για τους επισκέπτες της Χίου. Με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τη γραφικότητά τους, τα Καρδάμυλα αντιπροσωπεύουν τον πλούτο της τοπικής κουλτούρας και ιστορίας. Η εξέλιξή τους από απλό ψαροχώρι σε τουριστικό προορισμό αποτελεί σαφή απόδειξη πώς η ανάπτυξη μπορεί να συνδυαστεί με τη διατήρηση της ταυτότητας ενός τόπου.

Ο κ. Στεφανής εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες του προς τους παρευρισκόμενους για την ανεκτίμητη στήριξη που παρέχουν στο πρόσωπό του και στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ». Επισήμανε επίσης τη σημασία της συνεργασίας για την ανάπτυξη της περιοχής, υπογραμμίζοντας ότι η ενεργός συμμετοχή των πολιτών, των ναυτικών και των εκπαιδευτικών στον διαμορφωτικό διάλογο αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα για την συνολική πρόοδο και ανάπτυξη του Βορείου Αιγαίου.

Ο κ. Στεφανής τόνισε επίσης ότι ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο διαθέτει μεγάλο δυναμικό και πολλές δυνατότητες που μπορούν να αναπτυχθούν με τη σωστή στρατηγική και τη συνεργασία όλων. Με στόχο την ευημερία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, ο κ. Στεφανής δεσμεύτηκε να συνεχίσει τον διάλογο και τη συνεργασία με την τοπική κοινότητα, ενώ ενίσχυσε τη δέσμευσή του να αναδείξει τον πλούτο της περιοχής και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για όλους.

To top