Η Περιφέρεια βράβευσε την Μυτιληνιά πρωταθλήτρια βόλεϊ Ευρυδίκη Ελευθεριάδου

Η Περιφέρεια βράβευσε την Μυτιληνιά πρωταθλήτρια βόλεϊ Ευρυδίκη Ελευθεριάδου

Την Μυτιληνιά πρωταθλήτρια βόλεϊ Ευρυδίκη Ελευθεριάδου βράβευσε το πρωί της Παρασκευής ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς.

Ο Περιφερειάρχης μίλησε με θερμά λόγια και για την πρωταθλήτρια αλλά και για την οικογένεια της και της πρόσφερε ένα αναμνηστικό με δέντρο ελιάς. Οι γονείς της 17χρονης – Λάζαρος Ελευθεριάδης και Ιωάννα Οικονομίδου – δε μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους ενώ είχαν φουσκώσει από περηφάνια για την κόρη τους.

Η πορεία της Ευρυδικής Ελευθεριάδου

Η Ευρυδίκη Ελευθεριάδου από την ομάδα της Άθλησης βρέθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού που είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους ενώ έχει φορέσει και το Εθνόσημο. Ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό σε ηλικία 2,5 ετών με διάφορα αθλήματα όπως ιππασία, ιστιοπλοΐα, τέννις αλλά τελικά την κέρδισε το βόλεϊ. Το Ιούλιο του 2021 δέχεται κλήση και διεκδικεί μία θέση στην Εθνική Ομάδα της χώρα μας. Το καλοκαίρι του 2022 η Ευρυδίκη αποφασίζει και κάνει το μεγάλο βήμα μετακομίζοντας από την Άθληση στον Πειραιά και στην ομάδα του Ολυμπιακού με δύο υποτροφίες, αθλητική και ακαδημαϊκή. Τον Μάιο του 2023 οι κορασίδες του Ολυμπιακού γράφουν ιστορία στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς στον Βόλο κερδίζοντας το πρωτάθλημα Κορασίδων με 3- 0 σετ στο φινάλε της τελικής φάσης.

MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία των τεσσάρων προπονητών η διαγώνια του Ολυμπιακού Ευρυδίκη Ελευθεριάδου.  Η Ευρυδίκη Ελευθεριάδου εξελίσσεται από τα βασικά στελέχη του Ολυμπιακού στην κατηγορία της.

 

To top