Λήμνος: «Ρίκι ο πελαργός» – Στις 11, 12 & 13 Αυγούστου στο θερινό «Μαρούλα»

Λήμνος: «Ρίκι ο πελαργός» – Στις 11, 12 & 13 Αυγούστου στο θερινό «Μαρούλα»

Ο «Ρίκι ο πελαργός» έρχεται στον θερινό κινηματογράφο «Μαρούλα» στις 11, 12 & 13 Αυγούστου, μία ταινία κινουμένων σχεδίων που μας αφηγείται τις περιπέτειες ενός γενναίου πελαργού.

Υπόθεση: Απολαμβάνοντας το χειμώνα σε μια Μεγάλη λίμνη στη Βόρεια Αφρική, ο Ρίκι μαθαίνει ότι αυτή τη φορά δεν θα του ανατεθεί μια τόσο τιμητική και υπεύθυνη αποστολή, ώστε να ηγηθεί της πτήσης ενός κοπαδιού πελαργών προς το βορρά. Μη θέλοντας να το ανεχτεί αυτό, ξεκινάει ένα ανεξάρτητο ταξίδι γεμάτο κινδύνους και περιπέτειες. Συναντά ένα κοπάδι από σπουργίτια σε μπελάδες, αιχμαλωτισμένα από τα κακά πουλιά marabou με επικεφαλής το άπληστο παγώνι Ζαμάνο. Για να αποκτήσουν ελευθερία, τα πουλιά θα πρέπει να γίνουν μια ομάδα, να δείξουν θάρρος, ευρηματικότητα και εφευρετικότητα.

2023 | Διάρκεια: 84΄
Σκηνοθεσία: Μέτε Τάνγκε, Μπέντζαμιν Κουαμπέκ

Η κομεντί «Ευτυχισμένοι μαζί», από τους παραγωγούς των ταινιών «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» και «Αγάπη είναι…», με τους Λίλι Τζέιμς, Έμα Τόμσον και Σαζάντ Λατίφ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, προβάλλεται στον θερινό κινηματογράφο «Μαρούλα» στις 7, 8 και 9 Ιουλίου.
Υπόθεση: Πως βρίσκει κανείς την παντοτινή αγάπη στις μέρες μας; Για την Zoe, η απάντηση βρίσκεται στις εφαρμογές γνωριμιών που για την ώρα της έχουν προσφέρει μόνο γνωριμίες με …ακατάλληλους άντρες, πράγμα που εξοργίζει την εκκεντρική μητέρα της. Αντίθετα o παιδικός της φίλος και γείτονας Kaz, πιστεύει ότι η απάντηση για αυτόν βρίσκεται στο παράδειγμα των γονιών του, και αναζητά σύντροφο μέσω προξενιού. Έτσι γνωρίζει μια όμορφη και έξυπνη κοπέλα και αποφασίζει να τη παντρευτεί. Αλλά ποιος παντρεύεται με προξενιό στις μέρες μας; Για την Zoe η απόφαση του φίλου της είναι αδιανόητη!
2022| Διάρκεια 108΄
Σκηνοθεσία: Σεκάρ Καπούρ
Παίζουν: Λίλι Τζέιμς, Έμα Τόμσον, Σαζάντ Λατίφ
Τρέιλερ: https://youtu.be/JhwoR-tc6d4

 

To top