Παραδόθηκε η μελέτη του έργου για την ασφαλτόστρωση του δρόμου από Κλειώ-Τσόνια

Παραδόθηκε η μελέτη του έργου για την ασφαλτόστρωση του δρόμου από Κλειώ-Τσόνια

Την τεχνική μελέτη του έργου «Ασφαλτόστρωση οδού από συμβολή με Δημοτική Οδό Κλειώ – Τσόνια, έως Οικισμό Τσόνια» παρουσίασε και παρέδωσε σήμερα Δευτέρα 7 Αυγούστου ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, στον Πρόεδρο της Κλειούς Γιώργο Καπιωτέλλη, παρουσία του Αντιδημάρχου Δυτικής Λέσβου Ανδρέα Αξή και στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 251.000 €, το οποίο θα διευκολύνει την πρόσβαση επισκεπτών και κατοίκων, τόσο στο λιμάνι όσο και στον οικισμό Τσόνια και αποτελεί διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας εδώ και δεκαετίες.

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά:

« Είναι ένα αίτημα διαχρονικό της τοπικής κοινωνίας και έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα καθώς βελτιώνοντας την πρόσβαση προς τον οικισμό Τσόνια, αυξάνεται η επισκεψιμότητα σε μια από τις πλέον γραφικές και όμορφες περιοχές της Λέσβου. Αυτός είναι ο στόχος μας ως Περιφερειακή Αρχή και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε και στην επόμενη θητείας μας, αν μας επιλέξει ο λαός του Βορείου Αιγαίου. Κοντά στον πολίτη, στα προβλήματα του και προς όφελος του».

Ο Πρόεδρος της Κλειούς έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη για το έργο αυτό καθώς αποτελεί προτεραιότητα για μας και χρόνια παλεύουμε.  Διευκολύνεται η πρόσβαση στα Τσόνια με ότι αυτό συνεπάγεται. Θέλουμε τέτοια έργα που να αφορούν την καθημερινότητα μας και να μας βοηθούν στην πράξη».

To top