Παρέμβαση Χατζηκομνηνού για το θέμα στήριξης Μουτζούρη από ΣΥΡΙΖΑ: «Μάθαμε ότι υπάρχουν και “Καραμανλικοί …συριζαίοι”»

Παρέμβαση Χατζηκομνηνού για το θέμα στήριξης Μουτζούρη από ΣΥΡΙΖΑ: «Μάθαμε ότι υπάρχουν και “Καραμανλικοί …συριζαίοι”»
Παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις στους κόλπους της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη στήριξη στην υποψηφιότητα Μουτζούρη, έκανε ο πολιτευτής της ΝΔ και πρώην Αντιπεριφερειάρχης  Άρης Χατζηκομνηνός. «Προτείνουν λέει, δέκα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στη Λέσβο, να υποστηριχθεί το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο Μουτζούρη στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου, ο οποίος λέει, έχει Καραμανλική ταυτότητα!! (τί θα ακούσουμε ακόμα!!)» αναφέρει μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Άρη Χατζηκομνηνού:
«Η Καραμανλική ταυτότητα του Μουτζούρη και….όλα για την έμμισθη καρέκλα!!
Προτείνουν λέει, δέκα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στη Λέσβο, να υποστηριχθεί το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο Μουτζούρη στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου, ο οποίος λέει, έχει Καραμανλική ταυτότητα!! (τί θα ακούσουμε ακόμα!!)
Η αιτιολογία της πρότασης αυτής, εστιάζεται από τους συντάκτες της ανακοίνωσης, στην πρόθεση εκλογής 3-4 στελεχών τους, μέσα από το ψηφοδέλτιο του Καραμανλικού !! Μουτζούρη (προφανώς εννοούν 3-4 έμμισθες καρέκλες που ο ειδικός ως προς αυτό Μουτζούρης ξέρει να δίνει εξαγοράζοντας συνειδήσεις), και να στραπατσαριστεί ο Μητσοτάκης, ο οποίος θα υποστεί μεγαλειώδη ήττα με σοβαρές πολιτικές προεκτάσεις!!
Με αυτή την νοοτροπία δεν είναι να απορεί κανείς, γιατί η περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου και τα νησιά μας είναι τελευταία σε ανάπτυξη στην Ελλάδα. Αλλιώς και επί το λαϊκότερον, τι έχουν τα έρμα και ψοφούν!!Υπάρχει όμως και κάτι που δεν ξέραμε , και προκύπτει από την ανακοίνωση- επιστολή των συγκεκριμένων συριζαίων, ότι τουλάχιστον αυτοί είναι κρυφοκαραμανλικοί!!
Έτσι θα νιώθουν και καλύτερα οι νεοδημοκράτες που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο Μουτζούρη μιας και θα συνεργαστούν με Καραμανλικούς…συριζαίους!!!»
To top