Ανεβαίνει το θερμόμετρο των εξελίξεων στο Δήμο Μυτιλήνης- Έντονες διεργασίες το Σαββατοκύριακο

Ανεβαίνει το θερμόμετρο των εξελίξεων στο Δήμο Μυτιλήνης- Έντονες διεργασίες το Σαββατοκύριακο

Νέες ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται από τις επόμενες ημέρες  -ή και ώρες – ανεβάζοντας το θερμόμετρο στο προεκλογικό σκηνικό στο Δήμο Μυτιλήνης. Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κουφέλου και τις αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών,  έρχονται εξελίξεις στην παράταξη της Δημοτικής Αρχής. Συσκέψεις επί συσκέψεων και συζητήσεις επί συζητήσεων, οδηγούν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σε μια λύση που αλλάζει τα δεδομένα.

Στο παρασκήνιο έγιναν  τις προηγούμενες ημέρες και κορυφώθηκαν το Σαββατοκύριακο  έντονες διεργασίες και ασκούνται πιέσεις  προκειμένου η ΝΔ να κατέβει με ένα ψηφοδέλτιο- κάτι που δεν φαίνεται πάντως να είναι εφικτό. Αυτό, έχει σαν στόχο να ενισχύσει και το ψηφοδέλτιο Στεφανή στην
Περιφέρεια- στο οποίο δίνει μεγάλη βαρύτητα το κυβερνών κόμμα – καθώς τα δυο ψηφοδέλτια στο Δήμο, έχουν «μοιράσει» τα στελέχη της ΝΔ.

Η επιλογή ενός άλλου προσώπου που θα ηγηθεί της παράταξης της δημοτικής αρχής είναι μια πρόταση  που έχει πέσει στο τραπέζι και  συζητιέται έντονα με σκοπό να «ενώσει» τα δυο ψηφοδέλτια στο Δήμο Μυτιλήνης. Το αν αυτό θα επιτευχθεί μέχρι τέλους, κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα αφού οι συζητήσεις – όπως έλεγαν πληροφορίες – συνεχιζόταν μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής .

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, πληροφορίες αναφέρουν ότι τη Δευτέρα θα βρίσκεται στη Μυτιλήνη ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης.

 

To top