Μυτιλήνη: 38χρονος «μπούκαρε» σε κατάστημα εστίασης – «Θα σας κάψω το μαγαζί» φώναζε

Μυτιλήνη: 38χρονος «μπούκαρε» σε κατάστημα εστίασης – «Θα σας κάψω το μαγαζί» φώναζε

Ένας 38χρονος άνδρας με καταγωγή από το Ιράν που έχει εκδώσει ελληνική ταυτότητα εισέβαλε την Πέμπτη σε κατάστημα εστίασης και απείλησε τους εργαζόμενους ενώ προκάλεσε και φθορές αξίας 400 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φώναζε προς τους εργαζόμενους  ότι θα τους «κάψει το μαγαζί» ενώ άγνωστο παραμένει αν υπήρχαν διαφορές ανάμεσα στον δράστη και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη ενώ μετά από έλεγχο εντόπισαν στην κατοχή του, μαχαίρι μήκους 22 εκατοστών.

Ο 38χρονος κατηγορείται για τα αδικήματα της παράνομης βίας, της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (20-07-2023) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της παράνομης βίας, της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκε, μαχαίρι μήκους -22- εκατοστών. Είχε προηγηθεί καταγγελία σε αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με την οποία απογευματινές ώρες προχθές (19-07-2023) στην παραπάνω περιοχή, ο συλληφθείς μπήκε σε κατάστημα ημεδαπού, τον απείλησε και προκάλεσε φθορές, αξίας -400- ευρώ περίπου. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης

To top