Γ. Πετρέλλης για το κλείσιμο του Ταχυδρομείου Άντισσας: «Ο βωμός του υπερκέρδους δεν μπορεί να υπερβαίνει την ανθρωπιά»

Γ. Πετρέλλης για το  κλείσιμο του Ταχυδρομείου Άντισσας:  «Ο βωμός του υπερκέρδους δεν μπορεί να υπερβαίνει την ανθρωπιά»

Με αφορμή το κλείσιμο του ταχυδρομείου στην Άντισσα ο Γιώργος Πετρέλλης, πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Υπάρχουν χωριά που ο ταχυδρόμος αποτελεί άνθρωπο – σημείο αναφοράς για τους κατοίκους. Υπάρχουν χωριά που το Ταχυδρομείο εγκολπώνει 2 και 3 υπηρεσίες. Προφανώς είναι δύσκολο σε μία ιδιωτικού δικαίου εταιρία να επιβάλλεις πού θα ανοίξει κατάστημα και πού όχι. Οι πρόσφατες δηλώσεις της κυβέρνησης βέβαια σχετικά με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων δείχνουν ότι οι πιέσεις έστω και ανεπαρκείς μπορούν να πιάσουν τόπο. Το κλείσιμο του Ταχυδρομείου Άντισσας αποτελεί πλήγμα για μία μεγάλη περιοχή με πολλούς κατοίκους. Μερικές φορές ο βωμός του υπερκέρδους δεν μπορεί να υπερβαίνει την ανθρωπιά και τον κοινωνικό χαρακτήρα μιας υπηρεσίας. Εύχομαι οι υπεύθυνοι αυτής της απόφασης αν τυχόν επισκεφθούν αυτά τα χωριά να μην χρειαστούν το “μαγαζί” τους που αποφάσισαν να κλείσουν.»

To top